Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje iškils modernus gyvenamųjų namų kompleksas: dėl didelės paklausos butus siūloma rezervuoti jau dabar

Iš naujo atgimstantis Šnipiškių rajonas jau greitai pasipildys nauju projektu – čia pradeda dygti įspūdingas gyvenamųjų namų kompleksas „Lucky Homes 2“. Puikiai įsiliesiantis tarp jau esamų Kalvarijos gatvės pastatų, projektas atlieps urbanistinę vietos vienovę ir išskirtinį architektūrinį kontekstą. Kaip žada statytojai, dėl komplekse naudojamų modernių sprendimų, būsimieji namo gyventojai galės džiaugtis itin mažomis sąskaitomis
LUCKY HOMES 2 vizualizacijos
LUCKY HOMES 2 vizualizacijos / Lucky Homes 2 nuotr.

Butų rezervacijos jau prasidėjo

Nors naujasis butų kompleksas dar tik kyla, besidairantieji nuosavo būsto jau gali atvykti apžiūrėti vykstančių statybų. Kaip teigia projektą statančios įmonės „SAVO investicija“ vadovas Dmitrij Savočka, „Lucky Homes 2“ iš kitų išsiskirs tuo, kad visi butai bus parduodami jau su pilna apdaila. Būtent todėl pirkėjai skatinami nieko nelaukti ir iš anksto rezervuoti labiausiai patikusį butą – pirmieji tai padarę galės patys pasirinkti norimą apdailą. Ilgai nedelsti siūloma ir dėl to, kad naujųjų butų paklausa itin didelė, tad norint užsitikrinti gyvenamąją vietą projekte reikėtų suskubti.

„Jau pradėjome vykdyti naujojo projekto pardavimus. Žmonės jau gali atlikti butų rezervacijas, o tai skatiname padaryti kuo anksčiau, kol dar neprasidėjo vidaus apdailos darbai. Pirkėjai, įsigiję butus dabar, turės galimybę patys išsirinkti, kokių spalvų grindų, sienų, lubų jie norės, kokios plytelės bus jų vonios kambaryje. Suteiksime jiems pasirinkimo laisvę ir tuo pačiu nuimsime nuo jų pečių visus remonto darbus. Gyventojai įžengs į jau pilnai sutvarkytą ir įrengtą butą – jiems beliks pasirūpinti norimais baldais bei buitine technika. Tikime, kad šiandieniniame pasaulyje didžiausia vertybė yra laikas. Būtent todėl norime palengvinti „Lucky Homes 2“ gyventojų dalią ir užtikrinti, kad jiems nereikėtų laukti ilgose eilėse pas meistrus ar patiems gaišti savo brangų laiką atliekant varginančius įrengimo darbus“, – teigia D.Savočka.

Lucky Homes 2 nuotr./Buto stiliaus PASTELĖ vizualizacijos
Lucky Homes 2 nuotr./Buto stiliaus PASTELĖ vizualizacijos

Džiugins mažos sąskaitos už šildymą

Pasak D.Savočkos, projektuojant „Lucky Homes 2“, buvo galvojama apie tai, kad būsimiems gyventojams tektų kuo mažiau išlaidauti. A++ energinė būsto klasė užtikrina, kad net ir šalčiausiu metų laiku sąskaitos už šildymą būtų itin mažos.

„Daug ir ilgai galvojome, kaip sumažinti būsimų namo gyventojų išlaidas. Orientavomės į aukščiausios kokybės standartus ir dabar džiaugiamės, kad gyventojams galėsime pasiūlyti modernų, ekonomišką ir stilingą būstą. Sprendinių visuma užtikrina, kad projektuojamas namas atitinka A++ energinę klasę – kokybiški langai, vitrinos ir šiltinimo izoliacija garantuoja „Lucky Homes 2“ gyventojams žemus būsto eksploatacijos kaštus“, – pasakoja „SAVO investicija“ vadovas.

Kaip teigia D.Savočka, naujasis butų kompleksas galės pasigirti ir išskirtiniu bei šiuolaikišku dizainu. Komplekso architektūra tarpusavyje sujungia estetiką, subtilumą ir inovatyvius sprendimus. Pasak jo, neįprasti elementai, tokie kaip, abu pastato korpusus juosiantys dekoratyviniai horizontalūs karnizai, išskiria pastatą iš kitų ir suteikia jam solidumo įspūdį.

„Projekte pasirinkti kuo universalesni butų išplanavimai, numatant visus reikalingus interjero elementus, kad pirkėjui įsigijus butą nereikėtų atlikti jokių statybinių korekcijų. Projekto architektūra sukuria solidumo įspūdį, o stilingos detalės išskiria pastatą iš bendro konteksto. Visuose butuose gyventojai ras vitrininius langus, jie numatyti net ir tuose kambariuose, kuriuose nebus balkonų. Toks sprendimas leis mėgautis šviesiais namais ir erdvės pojūčiu“, – tvirtina D.Savočka.

Lucky Homes 2 nuotr./Buto stiliaus UOGA vizualizacijos
Lucky Homes 2 nuotr./Buto stiliaus UOGA vizualizacijos

Iki centro – vos kelios minutės

Lucky Homes 2“ projekto naujakuriai galės mėgautis gamtos teikiama ramybe nenutolstant nuo energingo miesto gyvenimo. Nepaisant to, kad visi didmiesčio teikiami privalumai visai čia pat ir centras pasiekiamas vos per 5 minutes – komplekso aplinką supa žaliosios zonos. Išskirtiniais apželdinimo elementais apsuptoje teritorijoje gyventojų patogumui suplanuotos poilsio erdvės, kuriose kaimynai turės galimybę ramiai pabendrauti ir kurti vieningą bei draugišką bendruomenę.

„Lucky Homes 2“ dygsta vienoje perspektyviausių miesto zonų. Čia kyla šiuolaikiški verslo centrai, formuojasi nauji traukos objektai, čia galima rasti viską, ko reikia aktyviam miesto žmogui. Įsikūrę šiame komplekse, gyventojai bus netoliese visų pramogų, galės patogiai pasiekti savo darbo vietas, mokymosi įstaigas ar pasimėgauti ramybe žaliosiose zonose“, – teigia D.Savočka.

Kaip ir pirmajame „Lucky Homes“ projekte, taip ir šiame, vystytojas skiria itin daug dėmesio komplekso fasadui, apželdinimo elementams ir statybų kokybei. Projektas statomas kruopščiai apgalvojant kiekvieną smulkmeną ir mažiausią detalę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius