Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
05 08

Komfortišką gyvenimą senjorams už 1200 eurų per mėnesį žadėjęs projektas pakibo ant plauko

Nekilnojamojo turto (NT) bendrovė prieš kurį laiką pasiūlė naujovę Lietuvoje – daugiabutį pensinio amžiaus žmonėms, kuriame jie galėtų ne tik gyventi, bet ir gauti tam tikrų paslaugų. Skelbta, kad nuoma tokiame daugiabutyje atsieitų iki 1,2 tūkst. eurų per mėnesį. Praėjusį rudenį gyvenimu čia jau buvo susidomėję keli šimtai senjorų, tačiau ambicingas projektas, rodos, susidūrė su kliūtimis.
Nuomotis būstą už 1,2 tūkst. eurų panoro keli šimtai senjorų: nauja idėja Lietuvoje skinasi kelią
Senjorai / 15min montažas

NT bendrovė „Baltic Asset Management“ savo tinklalapyje iki šiol skelbia, kad atveria namų, kurie skirti gyventi bendruomenėje, sulaukus 65 metų ir daugiau, duris.

„Buto nuoma bendraamžių bendruomenėje – nuo 850 eurų per mėnesį. Už šią sumą senjoras(-ė) gyventų vieno miegamojo bute, kuriame yra virtuvėlė, valgomasis stalas, sofa, darbo stalas, lova, spinta ir fotelis. Baldų aukštis neviršija akių lygio, aukštus jungia erdvūs liftai, patogu judėti su lazdele ar vaikštyne“, – nurodoma tinklalapyje.

Šalia savo buto šiame daugiabutyje senjorai galėtų leisti laiką ir bendrose erdvėse – burtis prie židinio, fortepijono, laisvalaikio susitikimų, skaitymo ir hobių zonoje, taip pat terasose užsiimti urbanistine daržininkyste ir sodininkyste.

Praėjusį rudenį tokiu gyvenimu jau buvo susivilioję keli šimtai senjorų. Tačiau tam bendrovė turėjo įvykdyti tam tikras sąlygas. Pasidomėjus, kaip jai sekasi tai padaryti, 15min sužinojo, kad projektas pakibo ant plauko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius