-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alytuje – didžiausias Lietuvoje „MOKI-VEŽI“ prekybos centras

Balandžio 3 d. Alytuje duris atvėrė nauja apdailos, statybinių, šildymo ir sodo reikmenų parduotuvė „MOKI-VEŽI“. Nustelbdama tokių didžiųjų Lietuvos miestų, kaip Vilnius ir Kaunas parduotuves, Alytaus „MOKI-VEŽI“ parduotuvė tapo didžiausia savo tinklo atstove Lietuvoje.
Alytuje – didžiausias Lietuvoje „MOKI-VEŽI“ prekybos centras.
Alytuje – didžiausias Lietuvoje „MOKI-VEŽI“ prekybos centras.

Kartu su kitų miestų „MOKI-VEŽI“ parduotuvių dydį lenkiančiomis apimtimis klientams siūlomas ir plačiausias  prekių asortimentas. Norint Alytaus klientams pateikti 1A prekių asortimento lygio pasirinkimą, į naująją parduotuvę investuota daugiau nei 4,4 mln. eurų. Nepaisant solidaus investicijų skaičiaus, naujoji parduotuvė klientus pasitinka žemomis, „MOKI-VEŽI“ tinklui būdingomis kainomis, patraukliais pasiūlymais bei puikiomis progomis sutaupyti!

Šiai „MOKI-VEŽI“ parduotuvei skirta erdvė įspūdingo dydžio – vien prekybinės salės plotas siekia apie 5 900 kv. metrų. Tuo tarpu lauko prekybos plotas praplečia prekybos centro užimamą teritoriją dar ~ 1 300 kv. m., iš kurių, atsižvelgiant į lietuvišką, dažnai atšiaurų klimatą ir kliento patogumą, beveik pusė paslėpta po stogu. O kur dar klientams nematoma ~ 1470 kv. m. sandėlio erdvė ir daugiau nei ~2 200 kv. m. lauko sandėlis. Panašu, kad visą Alytaus „MOKI-VEŽI“ parduotuvę apeis tik patys ištvermingiausi klientai!

UAB „Makveža“ – penkiolika metų sėkmingai rinkoje veikiantis statybinių, apdailos, šildymo ir sodo  medžiagų prekybos tinklas, orientuotas į maksimalų klientų pasitenkinimą patraukliomis prekių kainomis ir plačiu asortimentu. Šiuo metu 19 Lietuvos miestų veikia jau 24 „MOKI-VEŽI“ parduotuvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius