Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Amerikietiška magija: pramogos, kurios vienija kolegas

Kur praleisti laiką su kolegomis, kaip rasti bendrą sprendimą, kad visiems būtų smagu, linksma ir dar paskanintą geru maistu, atitinkančiu kiekvieno skonį? Įmonių kolektyvai šventiniu laikotarpiu renkasi boulingo žaidimą, kartu su kitais amerikietiškos kultūros atributais ir meniu restorane.
Amerikietiška magija: pramogos, kurios vienija kolegas
Amerikietiška magija: pramogos, kurios vienija kolegas / „O'Learys“ archyvo nuotr.

Pasak Jolantos Reisonaitės, O‘Learys marketingo projektų vadovės, O‘Learys amerikietiškų pramogų centras Vilniuje atsidaręs prieš 4 metus nuo pat veiklos pradžios rengia populiarius įmonių vakarėlius, kurie skirti ir šventiniam kalėdiniam laikotarpiui, ir dažnai pasitaikantiems „teambildingams“: „Nuo lapkričio iki sausio mėnesio verslo segmente įmonių vakarėliams poreikis auga, savaitgaliais netelpa visi norintys.“

Visų laikų populiariausi rinkiniai

„Planuodami vakarėlį O‘Learys pramogų centre pasirūpiname visais organizaciniais darbais – paruošiame vakarėlio planą, sutinkame ir palydime svečius, rekomenduojame maistą ir gėrimus geriausiai atitinkančius užsakovų lūkesčius. Mums svarbu, kad svečiai jaustųsi patogiai ir smagiai, o renginys vyktų sklandžiai“, – sako Jolanta Reisonaitė.

„O'Learys“ archyvo nuotr./Amerikietiška magija: pramogos, kurios vienija kolegas
„O'Learys“ archyvo nuotr./Amerikietiška magija: pramogos, kurios vienija kolegas

O‘Learys marketingo projektų vadovė J.Reisonaitė pažymi, kad nuo šių metų svečiams siūloma naujiena: „Tai visų laikų geriausi rinkiniai – sukomplektavome tai, kuo mes išsiskiriame ir turime geriausio, kad suteiktume pilną O‘Learys pramogų centro patirtį.“

Rinkinyje išskirta vakarienė restorano zonoje su užkandžiais, pagrindiniu patiekalu ir desertu bei boulingo žaidimas. Galima rinktis iš anksto, ar pirmiausia vakarieniauti ar žaisti boulingą.

O‘Learys – Bostono įkvėptas prekės ženklas, todėl ir restorano meniu paremtas Tex-Mex stiliaus virtuve. Pasak J.Reisonaitės, vakarienei svečiai gali rinktis: „Fish and chips“, burgerius su šonine arba vištienos kepsnį. Už papildomą mokestį svečiams siūlomos Cezario salotos su vištiena, šonkauliai arba veganiškas burgeris. Užkandžiams galima paskanauti nachos, desertui – šokoladinį braunį ir amerikietiško stiliaus obuolių pyragą.

Žaidimo metu galima rinktis papildomus užkandžius ir gėrimus. Siūlomas ir platus baro meniu, nauji kokteiliai, kurie atrodo gražiai ir šiuolaikiškai. „Išsirinkti bus nelengva“, – sako Jolanta.

„O'Learys“ archyvo nuotr./Amerikietiška magija: pramogos, kurios vienija kolegas
„O'Learys“ archyvo nuotr./Amerikietiška magija: pramogos, kurios vienija kolegas

Pasirinkus visų laukų geriausią rinkinį – vienam asmeniui žaidimas ir vakarienė kainuoja 23 eur.

Svečiai vakarienės metu mėgaujasi maistu ir bendrauja, o žaisdami varžosi tarpusavyje

Jei vakarienė pasirenkama prieš žaidimą, svečiai pirmiausia palydimi į restoraną, patiekiami užsakyti patiekalai. Po vakarienės kolektyvas keliauja prie boulingo takelio. Antrasis variantas – vakarienė restorane patiekiama po žaidimo. Anksčiau maistu svečiai mėgaudavosi kartu su žaidimu, tačiau vakarienės metu reikia mėgautis maistu ir bendrauti, o žaidžiant patirti geriausias emocijas, kai komandos nariai džiaugiasi gera kompanija ir draugiškai varžosi“, – teigia J.Reisonaitė.

Visų laikų geriausius rinkinius gali pasirinkti mažiausiai 5 asmenys, tad puikiai tinka ir mažoms įmonėms, neturinčioms didelio biudžeto pramogoms. Kolektyvas pramogauja kartu su kitais centro lankytojais, bet tuo pačiu jaučiasi laisvai ir linksmai, leisdami laiką prie jiems rezervuoto boulingo takelio ar vakarienės stalo restorane.

Visame centre gali pramogauti apie 300 žmonių.

Ne tik pramogos, bet ir artimesnė pažintis su kolegomis

Anot J.Reisonaitės, O‘Learys vakarėlių atmosfera visada labai puiki, žmonės atvyksta ne tik pramogauti, bet ir artimiau susipažinti su kolegomis. „Boulingo žaidimo komandas galima sukomplektuoti iš skirtingų žmonių, pavyzdžiui, marketingo ir pardavimo skyriaus, tarp kurių darbe vyksta tam tikra konkurencija. Žaidimo metu vyksta bendravimas, socializacija, ir tai turi teigiamos įtakos darbo rezultatams.“

„O'Learys“ archyvo nuotr./Amerikietiška magija: pramogos, kurios vienija kolegas
„O'Learys“ archyvo nuotr./Amerikietiška magija: pramogos, kurios vienija kolegas

Tradiciškai vakarėliai trunka 3 valandas – dvi valandas vyksta žaidimas ir viena valanda skiriama vakarienei. Vakarėliai gali užtrukti ir ilgiau, 4 –5 valandas, jei užsisako didelės įmonės, kurios išsinuomoja visą pramogų centrą.

„Vakarėlių dalyviai mėgsta pasirinkti šventinį aprangos kodą – populiarūs megztiniai su kalėdine atributika arba disko stilius su blizgučiais“, – sako J.Reisonaitė.

„O'Learys“ archyvo nuotr./Amerikietiška magija: pramogos, kurios vienija kolegas
„O'Learys“ archyvo nuotr./Amerikietiška magija: pramogos, kurios vienija kolegas

Dar viena naujiena – privatus karaokė kambarys

Jau nuo spalio pabaigos duris atveria privatus karaokė kambarys – įmonių kolektyvams siūloma išbandyti karaoke įgūdžius. „Ypatinga tai, kad kambarys yra privatus, jame gali tilpti iki 25 žmonių. Tai reiškia, kad dainavimas ir pramogavimas yra tik tarp saviškių – pašaliniai jūsų negirdės. Juokaujame, kad galima nebijoti „nusidainuoti“, – šypsosi projektų vadovė.

Ši pramoga labai populiari, nes daugelis mėgsta dainuoti duše, mašinoje, namuose, o dabar laikas išbandyti „didžiąją sceną“, persikūnyti į Whitney Houston ar Elvį Presley ir užtraukti mėgstamą dainą iš visos širdies.

Karaokė grojaraštį sudaro populiarios lietuviškos ir užsienio atlikėjų dainos. „Nusipirkus bilietą iš anksto svečiams siunčiame mobiliosios programėlės nuorodą, kurioje galima susipažinti su grojaraščiu ir parepetuoti prieš atvykstant, kad dainos nebūtų staigmena“, – teigia J.Reisonaitė.

„O'Learys“ archyvo nuotr./Karaoke kambarys
„O'Learys“ archyvo nuotr./Karaoke kambarys

Viena karaokė sesija trunka 50 min., bet galima užsisakyti ir daugiau sesijų. „Privačiame karaokė kambaryje liejasi emocijos, vyksta bendravimas tarp kolektyvo narių, o kiti centro svečiai jūsų negirdi, todėl jausitės laisvai ir komfortiškai“, – tikina J.Reisonaitė.

O‘Learys pramogų centre įmonės gali organizuoti renginius, mokymus, kitus linksmus užsiėmimus su kolegomis, partneriais ir verslo klientais – tam skirtos skirtingo erdvės, bilijardo stalai, smiginio lentos, šiuolaikiniai žaidimų automatai, virtualios realybės arena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius