Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie iššūkius aviacijai – iš pirmųjų lūpų: į Lietuvą atvyksta „airBaltic“ vadovas

Dėl pasaulinės pandemijos uždarytos sienos, sustabdytas tarpvalstybinis judėjimas ir atšaukti skrydžiai itin paveikė skaudžiai aviacijos sektorių. Vis tik, žmonėms ir vėl pradėjus keliauti, atsigauti pradeda ir pati aviacija. Daugiau apie dabartinius iššūkius bus galima išgirsti rugsėjo 25 dieną – apie visa tai papasakos į Lietuvą atvykstantis aviacijos kompanijos „airBaltic“ vadovas Martinas Gaussas. Jį bus galima sutikti LOGIN renginyje „Game Changers“.
Aviacijos kompanijos „airBaltic“ vadovas Martinas Gaussas
Aviacijos kompanijos „airBaltic“ vadovas Martinas Gaussas / „airBaltic“ nuotr.

Martinas Gaussas prie šios aviacijos bendrovės prisijungė 2011 metais – pradėjęs vadovauti įmonei, jis ėmėsi pertvarkų, kurios užtikrino „airBaltic“ finansinį stabilumą ir vietą rinkoje. Aviacijos industrijoje iš viso jis sukasi daugiau nei 27 metus, o rugsėjį sukaupta patirtimi pasidalins ir su lietuviais.

„Iš vieno pagrindinių mūsų pranešėjų lankytojai galės išgirsti apie pastarųjų metų iššūkius aviacijai. Džiaugiamės, kad su žmonėmis žiniomis dalintis didžiausios Baltijos šalyse aviacijos kompanijos vadovas. Jis taip pat supažindins su sektoriaus inovacijomis, kaip kuriamos įmonių, norinčių išlikti lyderėmis ilgalaikėje perspektyvoje, stragegijos, kitaip tariant – apie „airBaltic“ tvarumą“, – sako festivalio „LOGIN“ vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė.

M. Gaussas savo karjerą pradėjo 1992 metais – „British Airways“ valdomame „Deutsche BA“ jis pilotavo Boeing 737 lėktuvą. Vėliau pateko į „Deutsche BA“ valdybą, tapo jos generaliniu direktoriumi – dėl puikių vadybinių Martino Gausso sugebėjimų, įmonė netruko tapti pelninga. Įdomu, kad vyras iki šiol turi Boeing 737 piloto licenciją.

LOGIN renginyje „Game Changers“ dalyviai galės išgirsti ir „Bolt“ bendraįkūrėjo Martino Villigo, startuolio „Foxy Wedding“ įkūrėjos Lauros Vagonės bei daugelio kitų pranešimus. Taip pat bus galima paklausyti ir nuotolinio garsiosios mokslininkės Lucy Hawking pranešimą.

Organizatoriai primena, kad dėl COVID-19 plitimo ir su tuo susijusių valstyvių priimamų sprendimų tiek Martino Gauso, tiek kitų pranešėjų atvykimas į renginį gali komplikuotis, tad pranešėjai gali priimti sprendimą su dalyviais bendrauti nuotoliniu būdu.

„LOGIN 2020“ renginių pranešėjų sąrašas jau paskelbtas.

Daugiau informacijos apie LOGIN renginius skaitykite – čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius