Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ASUS Transformer Book T300 Chi — galingas nešiojamas kompiuteris ar siautulingam pramogavimui pritaikyta planšetė?

Patogus, galingas ir gražus — naujasis ASUS Transformer Book T300 Chi žengia koja kojon su modernaus gyvenimo būdo tendencijomis ir leidžia būti visuomet pasiruošus bet kokioms situacijoms. Greitas kasdienybės tempas skatina mus lanksčiai suvokti ribas tarp poilsio ir darbo bei būti pasiruošus tiek vienam, tiek kitam, kur bebūtume. Kad galėtume pilnavertiškai mėgautis aktyviu gyvenimo būdu, prie įvairių gyvenimo situacijų prisitaikančios technologijos šiandien mums tampa neišvengiama būtinybe.
ASUS Transformer Book T300 Chi
ASUS Transformer Book T300 Chi / Partnerio nuotr.

Naujajam ASUS technologiniam kūriniui būdingas unikalus transformatyvumas — tai ir galingas nešiojamas kompiuteris, ir nerūpestingam pramogavimui pritaikyta planšetė. Egzotiškų atostogų metu privalote sutvarkyti keletą darbo reikalų? O gal darbo metu netikėtai turite keletą laisvų poilsio valandų? Su ASUS Transformer Book T300 Chi užtenka vieno judesio, kad nuo klaviatūros lengvai atjungtumėte kompiuterio ekraną, kuris jūsų rankose virs patogia planšete, o vėl prijungus prie klaviatūros — darbiniu kompiuteriu. Šis ASUS produktas — du būtiniausi technologiniai prietaisai viename, suteikiantys lanksčias aktyvaus gyvenimo būdo galimybes.

Ne, nerimauti nereikia — ekranas prie klaviatūros tvirtinasi itin stipriais magnetais, tad savaime netikėtai nenukris. Šis klausimas bekompromisiškai išspręstas unikaliu technologiniu ir dizaino sprendimu — iš šono nepastebimais magnetais, leidžiančiais tvirtai sujungti dvi prietaiso dalis beveik be jokių ryškesnių sujungimo žymių.

Ne tik funkcionalumas, bet ir nedidelės apimtys bei svoris daro ASUS Transformer Book T300 Chi itin patraukliu šiuolaikiškam vartotojui. Iš tiesų retas 12.5 colių ekrano kompiuteris gali pasigirti vos 16,5 mm storiu, prilygstančiu vieniems ploniausių kompiuterių Mac Book Air ir leidžiančiu be didelio vargo prietaisą nešiotis rankinėje bei naudotis kada panorėjus. Nuo klaviatūros atskirtos planšetės storis sumažėja daugiau nei perpus — iki 7,6 mm.

Iš vientiso aliuminio lydinio išpjautas kompiuterio korpusas yra itin malonus rankai ir traukia akį savo subtiliai glotnia išvaizda. Vis dėlto šis švelnaus lengvumo įspūdis neturėtų suklaidinti — ASUS Transformer Book T300 Chi ne tik tvirtas, bet ir itin galingas prietaisas.  Jame įmontuotas Intel® Core™ M procesorius, leidžiantis pasiekti didelį darbo našumą optimaliomis energijos sąnaudomis.  Darbas su sudėtingomis kompiuterinėmis programomis, naršymas internete, žaidimai — visos šios galimybės puikiai telpa naujajame ASUS prietaise. Galingas, bet nedidelis, greitas, bet taupus — šis procesorius leidžia ASUS Transformer Book T300 Chi derinti savyje geriausias kompiuterių savybes.

Viena iš išskirtinių Intel® Core™ M procesoriaus ypatybių yra ta, jog jam nereikalingas ventiliatorius, kuris įprastuose kompiuteriuose skleidžia pastovius vėdinimo garsus. Nedaug šilumos energijos išspinduliuojantis Intel® Core™ M procesorius neįkaista, kas leidžia itin tyliai veikiančiu kompiuteriu ar planšete naudotis be jokio diskomforto.

Dar vienas ryškus ASUS Transformer Book T300 Chi privalumas — itin didelės raiškos (2560x1440) ir 235ppi kompiuterio ekrano taškų tankio WQHD ekranas. Tai šviesus, sodrių ir ryškių spalvų ekranas, leidžiantis mėgautis kiekvienu jame pasirodančiu vaizdu.

Gali kilti mintis, kad toks daugiafunkcinis ir galingas prietaisas neišvengiamai bus „pririštas” prie energijos lizdo. Tačiau nors ASUS Transformer Book T300 Chi iš tiesų gali pasigirti daugybe funkcijų ir, rodos, didelių energijos išteklių reikalaujančiais privalumais, jo darbo trukmė baterijos režimu itin palanki keliaujantiems bei tiems, kurie neturi galimybės bet kuriuo metu prisijungti prie elektros. Vienu įkrovimu šiuo prietaisu galima naudotis net iki 8 valandų. Konferencija, vienos dienos komandiruotė, šeštadienio išvyka ar tiesiog eilinė darbo diena — ASUS Transformer Book T300 Chi yra pasiruošęs šiems iššūkiams.

Prie įvairiausių sąlygų prisitaikantis funkcionalumas, galingos techninės savybės ir solidi išvaizda — tai bruožai, kurie daro ASUS Transformer Book T300 Chi itin patrauklia naujove kiekvienam moderniam vartotojui, ieškančiam universalaus technologinio sprendimo, patogaus bei vertingo tiek darbui, tiek laisvalaikiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius