Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atidaroma nauja „EOLTAS“ parduotuvė – lankytojų lauks savitarnos zona ir daugiau nei 180 000 skirtingų prekių

Balandžio 15 dieną „EOLTAS“ atveria naujo automobilių detalių prekybos centro duris. Jau 24-ta bendrovės parduotuvė įsikurs buvusio Vilniaus taksi parko patalpose, adresu Dariaus ir Girėno g. 2. Įmonės vadovų teigimu, 1100 kv./m ploto užimsiančiame prekybos centre klientams bus siūloma daugiau nei 80 tūkst. skirtingų prekių, o asortimentas bus nuolat plečiamas. Tai – kol kas didžiausia „EOLTAS“ prekybos vieta.
Atidaroma nauja „EOLTAS“ parduotuvė – lankytojų lauks savitarnos zona ir daugiau nei 180 000 skirtingų prekių pozicijų
Atidaroma nauja „EOLTAS“ parduotuvė – lankytojų lauks savitarnos zona ir daugiau nei 180 000 skirtingų prekių / Partnerio nuotr.

Savo istoriją 1993 metais pradėjęs, „Ogmios mieste“ įsikūręs, o dabar visoje Lietuvoje atpažįstamas „EOLTAS“, puikiai vertinama ir lojalių klientų ratą subūrusi bendrovė, naujajame prekybos centre žada dar didesnį dėmesį skirti klientams ir jų apsipirkimo kokybei.

„Esame įdiegę eilės rezervavimo sistemą, padedančią klientams pasirinkti, ar jiems reikalinga konsultanto pagalba, ar jie tik nori atsiimti prekes. Pagal tai klientus nukreipiame pas profesionalius pardavėjus arba, jei prekės jau užsakytos mūsų elektroninėje parduotuvėje, prioriteto tvarka atiduodame jau paruoštas detales“, – pasakoja UAB „Vilniaus EOLTAS“ direktorius Valdemaras Skėrys ir pažymi, kad nepamiršti ir verslo klientai – šiems sukurta itin patogi ir informatyvi platforma, kurioje jie gali prekes užsakyti tiesiai iš savo darbo vietos. „Įgyvendinus šią programą, mūsų klientai gali planuoti savo laiką ir efektyviai organizuoti veiklos procesus, neišvykdami iš savo darbo vietos, o mūsų logistikos sistema leidžia prekes pristatyti operatyviai – nuo 15 min. iki 1,5 val., priklausomai nuo to, kokiu atstumu klientas yra nutolęs nuo mūsų prekybos centro“, – tikina V.Skėrys.

Partnerio nuotr./Atidaroma nauja „EOLTAS“ parduotuvė – lankytojų lauks savitarnos zona ir daugiau nei 180 000 skirtingų prekių pozicijų
Partnerio nuotr./Atidaroma nauja „EOLTAS“ parduotuvė – lankytojų lauks savitarnos zona ir daugiau nei 180 000 skirtingų prekių pozicijų

Pasak jo, visose Vilniaus „EOLTAS“ parduotuvėse klientai gali rasti virš 180 000 skirtingų prekių. „Prekes, kurių neturime sandėlyje, iš centrinio mūsų sandėlio atvešime ir pristatysime tą pačią dieną, o naudojantis modernia užsakymo programa „TecCom“, sujungta tiesiogiai su daugeliu autodetalių gamintojų ir tiekėjų Vakarų Europoje, galime pasiūlyti net iki 1 mln. skirtingų prekių, pristatomų per 3–5 darbo dienas“, – pasakoja bendrovės vadovas ir priduria, kad parduotuvėse itin daug dėmesio skiriama plačiam asortimentui ir prekių kokybei, tad kiekvienas gali atrasti sau tinkantį produktą.

V.Skėrys pažymi – naujajame prekybos centre tam, kad šis klientams būtų kuo patogesnis, yra įrengta ir 200 kv./m ploto užimanti savitarnos zona, kurioje pateikiamas itin platus produktų spektras – bet kuris automobilio vairuotojas čia gali rasti viską nuo valytuvų, lempučių, įrankių iki automobilio švaros priežiūros priemonių ir aksesuarų. „Šis prekybos centras puikiai atitinka mūsų strategiją ir požiūrį – viskas automobiliui“, – džiaugiasi Vilniaus regiono įmonės vadovas.

Partnerio nuotr./Atidaroma nauja „EOLTAS“ parduotuvė – lankytojų lauks savitarnos zona ir daugiau nei 180 000 skirtingų prekių
Partnerio nuotr./Atidaroma nauja „EOLTAS“ parduotuvė – lankytojų lauks savitarnos zona ir daugiau nei 180 000 skirtingų prekių

„EOLTAS“ kviečia visus apsilankyti naujajame prekybos centre ir atidarymo savaitės proga siūlo prekes iš asortimento įsigyti su 30 proc. nuolaida, o perkančius už 15 eurų ir daugiau vaišina kava.

Prekybos centro darbo laikas I–V nuo 8 iki 19 val., VI – nuo 9 iki 15 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius