Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atnaujintas užkandžių ir sušių meniu „Gan bei“ – tai vieno iš geriausių pasaulyje sušių meistro dovana rytietiškos virtuvės gurmanams.

Pirmasis „Gan bei“ restoranas Lietuvoje, Kaune, duris atvėrė 2007 metų balandį prekybos centre „Akropolis“, o po dviejų mėnesių veiklą pradėjo ir antrasis restoranas Kaune „Megoje“. Vėliau sekė plėtra Vilniuje ir dabar didžiuojamės 6-iais restoranais Lietuvoje ir 11-a restoranų Rygoje, Jūrmaloje.
Atnaujintas užkandžių ir sušių meniu „Gan bei“ – tai vieno iš geriausių pasaulyje sušių meistro dovana rytietiškos virtuvės gurmanams.
Atnaujintas užkandžių ir sušių meniu „Gan bei“ – tai vieno iš geriausių pasaulyje sušių meistro dovana rytietiškos virtuvės gurmanams. / Gan Bei nuotr.
Temos: 2 Sušiai Restoranas

Mūsų rytietiškos virtuvės restoranų tinklui „Gan bei“ šiemet sukanka 21-eri – tai tikrai prasminga sukaktis ir svarus stabilumo rodiklis restoranų versle dirbančiai įmonei.

Pernai Varšuvoje atidarytas pagal franšizę dirbantis restoranas, o iki šių metų pabaigos čia planuojama atidaryti dar vieną tinklo restoraną.

„Nesustojame ties Europa ir džiaugiamės galėdami pranešti, kad lapkričio mėnesį atidarome restoraną „Gan bei“ Dubajuje. Profesionali komanda ir ilgametė patirtis yra svarbiausi dalykai tobulėjant ir drąsiai judant į priekį“, – naujienomis dalijasi direktorė Edita Olikauskienė.

„Lietuvoje mūsų komandą sudaro 160 darbuotojų, Latvijoje – 500, ir kiekvienu iš jų mes didžiuojamės! Jie, kaip ir mūsų ilgalaikiai partneriai bei reiklūs svečiai, yra pagrindiniai mūsų tinklo sėkmės komponentai“, – sako Edita.

„Gan bei“ vadovai nesustoja ties pasiektais rezultatais. Jau daugiau nei mėnesį rytietiškos virtuvės žinovai mėgaujasi atnaujintu užkandžių ir sušių meniu, kurį sukūrė tituluotas sušių meistras Petro Gudzovatyi.

Ivans Zavilohins /Atnaujintas užkandžių ir sušių meniu „Gan bei“ – tai vieno iš geriausių pasaulyje sušių meistro dovana rytietiškos virtuvės gurmanams.
Ivans Zavilohins /Atnaujintas užkandžių ir sušių meniu „Gan bei“ – tai vieno iš geriausių pasaulyje sušių meistro dovana rytietiškos virtuvės gurmanams.

„Kaip mados pasaulis, taip ir restoranų verslas yra greitai besikeičiantis, reikalaujantis atidaus dėmesio ir nuolatinio atnaujinimo. Mes reikliai stebime ne tik patiekiamų patiekalų kokybę, bet ir tendencijas – todėl atnaujinto meniu sukūrimą ir įgyvendinimą patikėjome geriausiems iš geriausių pasaulio šefų“, – sako direktorė.

Petro Gudzovatyi yra vienas iš 50-ties Japonijos asociacijos AJSA/WSII sertifikato turėtojų pasaulyje. Šios organizacijos užduotis yra propaguoti, plėtoti japonišką kultūrą ir kontroliuoti sušių, kaip nacionalinio maisto, kokybę visame pasaulyje. Tai jaunas, talentingas ir jau labai paklausus specialistas visame pasaulyje.

Petro Gudzovatyi yra Japonijoje 2023 metais vykusio World Sushi Cup Tokyo finalininkas, todėl buvo pakviestas į „Gan bei“ komandą paįvairinti jau pamėgtą populiarų meniu madingais užkandžiais bei sušiais.

„Gan bei“ meniu – tai trijų seniausių pasaulio kultūrų – kinų, japonų ir indų – autentiškų patiekalų skonių sanplaika, tačiau mums pavyko sėkmingai adaptuoti jį europietiškam skoniui. Petro Gudzovatyi naujienos puikiai paįvairina daugelio jau pamėgtus patiekalus. Kartu norime patikinti svečius, kad valgiaraštyje išlieka visi favoritai, jau tapę mūsų tinklo kokybės ir pripažinimo ženklu“, – teigia direktorė.

Ivans Zavilohins /Atnaujintas užkandžių ir sušių meniu „Gan bei“ – tai vieno iš geriausių pasaulyje sušių meistro dovana rytietiškos virtuvės gurmanams.
Ivans Zavilohins /Atnaujintas užkandžių ir sušių meniu „Gan bei“ – tai vieno iš geriausių pasaulyje sušių meistro dovana rytietiškos virtuvės gurmanams.

Nauji patiekalai „Gan bei“ meniu garantuotai užkariaus rytietiškos virtuvės mėgėjų širdis. Švieži tunai aitriųjų paprikų padaže su Kizami vasabiais, Shishito paprikos su miso – medaus padažu, avokadų tartaras su pomidorų salsa – gastronominė kelionė tikrai žada būti ypatinga. Nauji ir madingi sušiai pateikti gražiai ir stilingai maloniai nustebins net išrankų gurmaną. O patys švelniausi tatakiai iš jautienos, lašišų, tunų ir Hamachi su skonį papildančiais unikaliais padažais – tai tik maža dalis restorane populiarėjančių naujienų.

„Gan bei“ tinklo statistika ir kai kurie skaičiai yra įspūdingi! Pernai vien Lietuvoje restoranai aptarnavo virš 1303000 svečių, o 2022 metų apyvarta įskaitant restoranus Latvijoje siekė 23 000 000 eurų.

Kiekvienam svečiui ir „Gan bei“ virtuvės gerbėjui pažadame nepamirštamą gastronominę kelionę į rytietiškų skonių pasaulį.

Direktorė Edita ir toliau dalijasi nedidelėmis „Gan bei“ pasaulio subtilybėmis: „Kiekvieno restorano virtuvėje rasite daugiau nei 60 skirtingų padažų ir tiek pat prieskonių bei pagardų iš įvairių pasaulio šalių. Daugelis patiekalų priedų yra pagaminti pačių. Pavyzdžiui, vien mūsų svečių taip pamėgtų rytietiškų paplotėlių pernai buvo pagaminta daugiau nei 200 000 vienetų. Seniai pripažintą mūsų tinklo favoritą „Vištieną su traškia medaus plutele“ svečiai užsako vidutiniškai 10 000 porcijų per mėnesį.

Kinų posakis „gan bei“ yra savotiškas tostas, pažodžiui išvertus „gerk iki dugno“. Tuščia taurė simbolizuoja pagarbą ir geranoriškumą. „Patenkintas svečias – didžiausia restorano vertybė. Kiekvienam svečiui ir „Gan bei“ virtuvės gerbėjui pažadame nepamirštamą gastronominę kelionę į rytietiškų skonių pasaulį. Ačiū ir iki pasimatymo, malonių susitikimų mūsų restoranuose! – pabrėžia Edita.

Daugiau informacijos apie restoranų tinklą „Gan bei“ rasite www.ganbei.lt. Čia taip pat galite įsigyti gražių dovanų kortelių, greitai pateikti užsakymą maistui išsinešti.

Svetainėje visada yra naujausia informacija apie aktualias akcijas, specialius pasiūlymus, įmonės veiklą. Prenumeruokite Gan bei puslapį Instagram – @GANBEI_LT

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius