Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Atostogos drauge skatina kolektyvo sėkmę

Siekiant, kad įmonė dirbtų sklandžiai, o visi klientai liktų patenkinti jos teikiamomis paslaugomis, svarbu ne tik tai, kas vyksta darbo metu, – įsitikinęs Ogmios mieste įsikūrusio „Masažo miesto“ vadovas Aurimas Papečkys, kurio vadovaujamas kolektyvas jau ne pirmus metus iš eilės drauge leidžia ir atostogas. Anot jo, išvykos su kolegomis ne tik stiprina tarpusavio ryšį, bet ir stimuliuoja naujas idėjas tolimesnei masažo salono plėtrai ir klientų pasitenkinimo užtikrinimui.
Atostogos drauge skatina kolektyvo sėkmę
Atostogos drauge skatina kolektyvo sėkmę / Partnerio nuotr.

Išvykos pakeičia ir tradicinius susirinkimus

Salono, kuriame dirba formalų išsilavinimą masažo srityje įgiję neregiai ir silpnaregiai, vadovas tikina, jog gali džiaugtis itin stipriu ir vieningu kolektyvu. „Šių žmonių dėka turime ne tik kokybiškiausius gydomuosius masažus Vilniuje, tačiau ir bendrą interesą trumpoms kolektyvo atostogoms, per kurias kartu aptariame tiek darbo aktualijas, tiek kitas, regos negalią turintiems žmonėms rūpimas problemas“, – teigia A.Papečkys ir priduria, jog bendros išvykos padeda ne tik atitrūkti nuo rutinos, bet ir pagerinti teikiamų paslaugų kokybę. „Kolektyvas didžiąja dalimi yra kelrodė žvaigždė dėl plėtros ar naujų procedūrų įvedimo, todėl išvykos yra labai tinkamas metas tai aptarti – juk visi tuo metu yra atsipalaidavę, neslegiami kasdienių rūpesčių. Šios mūsų kelionės atperka ir visus tradicinius susirinkimus, kurių darbo vietoje tiesiog nedarome, nes stengiamės būti orginalūs visose srityse“, – teigia specialistas.

Partnerio nuotr./Atostogos drauge skatina kolektyvo sėkmę
Partnerio nuotr./Atostogos drauge skatina kolektyvo sėkmę

Pramogos derinamos su svarbiais pokalbiais

Anot A.Papečkio, tai, kad kolektyve dirba neregiai ir silpnaregiai, paskatina juos tarpusavyje dalintis bendromis problemomis bei atrasti naujus jų sprendimo būdus. „Kolektyvas, leisdamas laiką kartu, atranda ir sužino įdomių dalykų vienas apie kitą. Mūsų kelionių metu yra pasidalinama gyvenimiškomis problemomis, kurios kyla turint regos negalią ir patirtimi, kaip tas problemas būtų galima spręsti geriau. Leisdami laiką kartu ir paatostogaujame, kadangi masažo salonas tuo metu būna uždarytas, ir skiriame daug laiko pokalbiams apie tai, kaip grįžus turime dirbti, kad mūsų klientai būtų dar laimingesni“, – pasakoja „Masažo miesto“ vadovas.

Nors, pasak specialisto, kolektyvas laiką mėgsta leisti gamtoje – prie jūros ar kitoje ramioje bei tylioje vietoje, kurioje galima pailsėti, kelionių metu nestinga ir pramogų. „Atostogaudami drauge kalbame ne tik apie darbinius reikalus – ir šokame, ir dainuojame, ir tiesiog būname vienas su kitu“, – tikina A.Papečkys.

Partnerio nuotr./Atostogos drauge skatina kolektyvo sėkmę
Partnerio nuotr./Atostogos drauge skatina kolektyvo sėkmę

Naująjį sezoną klientų lauks kinų masažo procedūros

Specialistas džiaugiasi, jog šiųmetinė kolektyvo išvyka nenuėjo veltui – jau dabar salono vadovo mintyse kirba gausybė idėjų, kaip nuo rudens nustebinti „Masažo miesto“ klientus ir paskatinti juos sugrįžti dar ne kartą. Jis atskleidžia, jog jau greitai lankytojų lauks ypatingos kinų masažo procedūros, kurias savo patyrusiomis rankomis atliks salone dirbantys neregiai ir silpnaregiai.

Taip pat, A.Papečkys priduria, jog norintys prisijungti prie šio kolektyvo yra itin laukiami. „Tikimės, kad rudenį kolektyvą papildys dar keli masažuotojai, todėl, jei ieškote masažuotojo darbo, būtinai kreipkitės“, – ragina salono vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius