Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Avia Solutions Group“ skyrė papildomą 100 tūkstančių eurų paramą Ukrainai

Tarptautinė aviacijos grupė „Avia Solutions Group“ skyrė papildomą 100 tūkstančių eurų paramą Ukrainai teikiančioms organizacijoms. Tai – tik vienas iš įmonių grupės kompleksiškai skiriamos paramos Ukrainai žingsnių.
„Avia Solutions Group“ skyrė papildomą 100 tūkstančių eurų paramą Ukrainai
„Avia Solutions Group“ skyrė papildomą 100 tūkstančių eurų paramą Ukrainai / „Avia Solutions Group“ nuotr.

2022 vasario 24 d. Rusijai pradėjus vykdyti karinius veiksmus prieš Ukrainą, „Avia Solutions Group“ nedelsiant reagavo į situaciją skyrė finansinės ir nefinansinės paramos už 300 tūkstančių eurų tiek nevyriausybinėmis, tiek vyriausybinėmis organizacijoms, veikiančioms Lietuvoje bei Ukrainoje. „Avia Solutions Group“ teiks ir tolimesnę paramą Ukrainai dėl besitęsiančių karinių veiksmų prieš šią šalį ir jos žmones.

„Rėmėme įvairias Ukrainos bei Lietuvos organizacijas, teikiančias pagalbą ten, kur jos labiausiai reikia nuo konflikto pradžios. Numatyta skirti papildomą 100 tūkstančių eurų finansinę paramą Ukrainai per organizacijas, veikiančias Lietuvoje ir Ukrainoje.

Taip pat „Avia Solutions Group“ su savo dukterinėmis įmonėmis planuoja sukurti papildomų darbo vietų į Lietuvą nuo karo bėgantiems Ukrainos piliečiams. Ši pagalbos priemonė turėtų palengvinti karo nualintų žmonių integraciją. Esame įsitikinę, jog šiuo metu privalome susivienyti ir visomis išgalėmis padėti Ukrainos broliams ir seserims“, – teigia „Avia Solutions Group“ generalinis direktorius Jonas Janukėnas.

„Avia Solutions Group“ praėjusią savaitę pranešė nutraukianti savo veiklą Rusijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius