Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Balcia“ sukūrė unikalią draudimo paslaugų mobiliąją programėlę (Atsisiuntę iškart gaus 25 proc. nuolaidą)

Siekdama pagerinti draudimo paslaugų vartotojo patirtį Lietuvoje, draudimo technologijų bendrovė „Balcia“ sukūrė inovatyvią mobiliąją programėlę, kurioje kiekvienas vartotojas gali lengvai ir greitai įsigyti savo gyvenimo būdą atitinkančias draudimo paslaugas ir kreiptis dėl žalos atlyginimo, vos per kelias minutes. Programėlėje numatomas unikalus kelių eismo saugumo žemėlapis Lietuvos vartotojo pasirinktame regione ir lojalumo programa su kelių lygių žaidimų elementais. Naujoji programėlė Android ir iOS naudotojams pasiekiama jau nuo šių metų Spalio 16 d.
Balcia_ programėlė išmaniajame telefone
Balcia_ programėlė išmaniajame telefone / Įmonės nuotr.

„Balcia“ į programėlę investavo, tam, kad pagerintų naudotojų patirtį, supaprastintų draudimo įsigijimo, atšaukimo ir žalos atlyginimo procesus, o draudimo produktus pritaikytų individualiems poreikiams.

Naujoje mobiliojoje programėlėje vartotojai gali lengvai ir patogiai įsigyti draudimo paslaugų, taip pat pateikti pretenzijas ir lengvai sekti savo žalų nagrinėjimo laiką. Taip pat pristatydami naują programėlę siekiama gerinti klientų patirtį ir toliau diegiant skaitmeninius sprendimus kasdienėje įmonės veikloje. Mobilioji programėlė sukurta tam, kad visi norintys galėtų lengvai įsigyti draudimo paslaugas, o iškilus poreikiui, patogiai kreiptis dėl žalos atlyginimo.

„Balcia“ su mobiliąja programėle siūlo ne tik įsigyti ir valdyti draudimo paslaugas, bet ir dalyvauti įvairiuose įdomiuose iššūkiuose, bei žaidimuose.

„Balcia“ su mobiliąja programėle siūlo ne tik įsigyti ir valdyti draudimo paslaugas, bet ir dalyvauti įvairiuose įdomiuose iššūkiuose, bei žaidimuose. Aplikacijos vartotojai pirmieji sužinos naujienas apie įmonės bendradarbiavimo partnerių aktualijas ir specialius, išskirtinius pasiūlymus.

Be to, visi suinteresuoti asmenys, atsisiuntę mobiliąją programėlę iki Lapkričio 17 d. į savo išmanųjį telefoną, gaus vienkartinį 25% nuolaidos kodą, kurį galės panaudoti bet kada, bet kuriam draudimo produktui įsigyti. Šį nuolaidos kodą taip pat bus galima naudoti programėlėje, pas „Balcia“ bendradarbiavimo partnerius ar „Balcia“ svetainėje.

Balcia mobiliąją programėlę galima nemokamai parsisiųsti iš App Store arba Google Play. Daugiau apie programėlės funkcionalumą galite sužinoti: www.balcia.lt/lt/app

Apie „Balcia“

„„Balcia“ – vietinio kapitalo ir tarptautinės patirties turinti draudimo technologijų įmonė. 2020 metais įmonė patyrė didelių pokyčių – įdiegė naują verslo strategiją ir prekės ženklo identitetą, pozicionuoja save kaip draudiką, orientuotą į naujus, modernius sprendimus, įskaitant lengvai ir patogiai perkamų ar atšaukiamų draudimo paslaugų siūlymą internetu pagal prenumeratos modelį. Nuoširdus darbas ir sukaupta patirtis sukūrė tokią „Balcia Insurance“, kokią regite šiandien.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius