Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Baltijos žiedas“: Viešoji įstaiga Pranciškonų gimnazija nuo šiol saugesnė

Daugiau kaip 19 metų sėkmingai dirbanti bendrovė „Baltijos žiedas“ įgyvendino dar vieną projektą – įdiegė vaizdo stebėjimo sistemą Viešosios įstaigos Pranciškonų gimnazijos teritorijoje. Nuo šiol strategiškai svarbiose vietose sumontuotos vaizdo stebėjimo kameros užtikrins gimnazijos darbuotojų ir mokinių bei jų turto saugumą.
Viešoji įstaiga Pranciškonų gimnazija nuo šiol saugesnė. UAB \"Baltijos žiedas\" nuotr.
Viešoji įstaiga Pranciškonų gimnazija nuo šiol saugesnė. UAB \"Baltijos žiedas\" nuotr.

Diegiant vaizdo stebėjimo sistemą, Viešosios įstaigos Pranciškonų gimnazijos pastatų komplekso išorinėje dalyje sumontuotos dielės raiškos kameros, vaizdo įrašymo įrenginiai. Kameros veikia visą parą ir gali filmuoti net tamsoje. Tai ne tik saugumo garantas, bet ir gera drausminimo priemonė. Sudaryta galimybė nuolat fiksuoti, kas vyksta įstaigos teritorijoje: ar pastebėti pašaliniai žmonės, ar  kas nederamai elgiasi.

„Ši sistema sudaro galimybes garantuoti tvarką gimnazijos teritorijoje, nes kameros fiksuoja vaizdą. Tai ypač aktualu tęsiantis mokslo metams, kai aplink gimnaziją būriuojasi jaunimas. Deja, ne visi gimnazistai paiso vidaus  elgesio taisyklių. Tai efektyvi drausminanti priemonė. Tokiu būdu užfiksuoti pažeidimai palengvina administracijos darbą, mokiniai tampa tvarkingesni ir drausmingesni, –  sakė VšĮ Pranciškonų gimnazijos direktorius Leonas Šidlauskas.

Viešoji įstaiga Pranciškonų gimnazija nuo šiol saugesnė. UAB
Viešoji įstaiga Pranciškonų gimnazija nuo šiol saugesnė. UAB "Baltijos žiedas" nuotr.

Gimnazijos teritorijoje sumontuotos itin modernios  aukštos kokybės vaizdo stebėjimo kameros. Jos gali būti kompiuteriu, telefonu, planšete valdomos per internetinį tinklą nuotoliniu būdu. Yra galimybė padidinti ekranuose matomą vaizdą, nukreipti kameras į konkrečius objektus. Kamerų transliuojamas vaizdas taip pat yra  įrašomas ir saugomas archyve.

„Įdiegta vaizdo stebėjimo sistema  unikali tuo, kad turi papildomą galimybę, užfiksavus įtariamai besielgiančius arba „neatpažintus objektus“ gimnazijos teritorijoje, apie tai operatyviai informuoti atsakingus  asmenis, persiunčiant mobiliuoju telefonu ir elektroniniu paštu, stebimo vaizdo užfiksuotas nuotraukas“,– sakė UAB „Baltijos žiedas“ komercijos direktorius Vytas Čiužas.

Įmonė „Baltijos žiedas“ teikia savo klientams produktus, paslaugas bei išmaniuosius inžinerinius sprendimus priešgaisrinės, automatikos, telekomunikacijos ir kompiuterinių tinklų, vidaus ir išorės elektros tinklų bei kitose srityse. Taip pat kuria programinę įrangą, skirtą šioms  sistemoms vieningai  funkcionuoti  bei jas valdyti.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius