-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daugybė įmonių nori parodyti, ką nuveikė 2016-aisiais

Vilniaus universiteto organizuojamas konkursas „PR Lapės“, siūlydamas įmonėms parodyti save ir populiarinti vykdomas komunikacijos veiklas, sulaukė didelio susidomėjimo, todėl projekto koordinatorių sprendimu pratęstas paraiškų teikimo laikas.
„PR Lapės“ apdovanojimas
„PR Lapės“ apdovanojimas / Organizatorių nuotr.

„Pradėję organizuoti apdovanojimus, apsidžiaugėme, kad Lietuvoje per šiuos metus buvo įgyvendinta labai daug įvairių projektų ir verslo iniciatyvų, o organizacijos noriai sutiko dalyvauti mūsų renginyje. Šiuo metu esame gavę per 40 paraiškų. Daugiausia jų – socialinės atsakomybės srityje. Buvome numatę, kad paraiškas priimsime tik iki gruodžio 20 d., tačiau dėl organizacijų užimtumo metų pabaigoje ir didelio jų susidomėjimo šiais apdovanojimais pakoregavome savo planus ir nusprendėme pratęsti paraiškų teikimo terminą iki sausio 6 dienos“, – sako viena projekto koordinatorių Justė Michailinaitė.

Pašnekovė skatina Lietuvos verslo įmones, nevyriausybines organizacijas, viešojo sektoriaus įstaigas, reklamos ir viešųjų ryšių agentūras bei startuolių kūrėjus dar kartą įsivertinti savo 2016 metų pasiekimus ir užpildyti apdovanojimų „PR LAPĖS 2016“ paraišką, kurią galima rasti projekto puslapyje www.prlapes.lt.

„Šiais apdovanojimais mes norime parodyti ir įvertinti geriausius, įdomiausius, reikšmingiausius metų projektus. Turint omenyje, kad galima pretenduoti net į devynias kategorijas, esame įsitikinę, kad kiekvienas dalyvis ras sau tinkamiausią“, – pabrėžia J.Michailinaitė.

Kaip jau skelbta anksčiau, kasmečiame VU KF konkurse „PR Lapės“ dalyvius vertins kompetentinga ekspertų komisija: Geležinės Lapės pseudonimu žinomas Arvidas Bendorius, vienas garsiausių Lietuvos kino prodiuserių Kęstutis Drazdauskas, Lietuvos ryšių su visuomene specialistų sąjungos (LRVS) tarybos pirmininkė Lina Jakučionienė, VU KF prodekanė Renata Matkevičienė, viešųjų ryšių ir organizacijų plėtros specialistas politikos mokslų daktaras Darius Udrys, marketingo dėstytojas, verslo konsultantas Igoris Vasiliauskas ir kiti.

Nugalėtojai bus paskelbti 2017 m. sausio 23 d. iškilmingoje apdovanojimų ceremonijoje, vyksiančioje Martyno Mažvydo bibliotekoje. Renginį ves LRT televizijos žurnalistė Eglė Daugėlaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius