Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Devbridge Group“ pristato naują vadovą Vilniuje

JAV programavimo paslaugų įmonės „Devbridge Group“ Vilniaus padaliniui nuo šiol vadovaus Jaroslav Sadovski. Įmonės viduje išaugęs specialistas pakeitė ankstesnį vadovą ir perėmė 130 žmonių komandą. Naujas vadovas išaugins sostinės padalinį į 300 IT specialistų komandą iki 2020 m.
J.Sadovskis su Vilniaus komanda
J.Sadovskis su Vilniaus komanda / Projekto partnerio nuotr.

„Devbridge Group“ viceprezidentas ir Lietuvos padalinio vadovas Viktoras Gurgždys akcentuoja J.Sadovski inžinerinę patirtį ir lyderystę, lėmusius jo pakilimą iki Vilniaus padalinio vadovo pareigų.

„Įmonei plečiantis, pirmiausiai, ieškome kaip augti iš vidaus. Mes nuosekliai investuojame į komandą, lyderystės ugdymą, turime ir vidinę programą „Sourcery for Leaders“. Jaroslav mūsų kompanijoje nuo senior techninio specialisto išaugo į 130 žmonių komandos vadovą, ugdo kitus lyderius ir yra pavyzdys kaip tą daryti“, – naująjį vadovą pristato V.Gurgždys.

Projekto partnerio nuotr./Viktoras Gurgždys
Projekto partnerio nuotr./Viktoras Gurgždys

„Devbridge Group“ Vilniaus ofiso vadovas įmonėje skaičiuoja ketvirtus metus. Į komandą jis įnešė savo daugiau nei 15 metų inžinerinę patirtį, turtingą tarptautinių projektų valdymo praktiką ir lyderystę. Šios kompetencijos išryškėjo specialistui vos prisijungus prie įmonės, kuomet ėmė vadovauti komandai, dirbusiai prie daugiau nei 5 milijonų dolerių metinės apyvartos projekto.

Naujojo vadovo darbotvarkėje – ambicinga ofiso plėtra iki 300 žmonių ir tolesnis lyderių ugdymas.

„Mūsų specialistai kuria sprendimus JAV rinkos įmonėms-milžinėms ir vertina sprendimų priėmimo laisvę. Čia vyrauja unikali darbo kultūra, kurios centre – talentų auginimas, investicijos į kolektyvą. Itin vertinu naująjį iššūkį ir galimybę auginti šią profesionalų komandą“, – sako J.Sadovski, „Devbridge Group“ Vilniaus ofiso vadovas.

Projekto partnerio nuotr./Jaroslavas Sadovskis
Projekto partnerio nuotr./Jaroslavas Sadovskis

„Devbridge Group” – JAV programavimo paslaugų įmonė, kurios centrinė būstinė yra Čikagoje. Tarptautinę įmonės komandą sudaro virš 380 darbuotojų. Jie pasiskirstę Čikagos, Toronto, Londono, Kauno ir Vilniaus padaliniuose.

Įmonė kasmet auga kone dvigubai ir net penkis metus iš eilės patenka į prestižinį JAV privačių įmonių reitingą „Inc. 5000”. Jos klientai – „Fortune 1000“ sąrašo įmonės, pasaulinės finansų, paslaugų ir gamybos sektorių kompanijos, tokios kaip „Grainger“, CIBC, „Morningstar“, „Fitch“, „Encore“, „Louis Dreyfus“, „John Deere“ ir kt.

Projekto partnerio nuotr./„Devbridge" Vilniaus ofisas
Projekto partnerio nuotr./„Devbridge" Vilniaus ofisas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius