TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dovana, kurios nesinorės grąžinti

Artėjant žiemos šventėms, vis daugiau laiko praleidžiame svarstydami, kokia kalėdine dovana nustebinti vaikus ir kitus šeimos narius, svečius, kolegas, darbuotojus ar verslo partnerius. Dovanas, regis, renkame atsakingai, tačiau pasitaiko, kad prašauname pro šalį – ne kiekvienas po Kalėdų eglute rastas daiktas džiugina. Kitose šalyse atliekami vartotojų elgsenos tyrimai atskleidžia karčią tiesą – šventėms praėjus, grąžinama net iki 30 proc. kalėdinių dovanų, dažniausiai – pirktų internetu. Taigi gera dovanos idėja tiems, kurie nori išvengti netikusių dovanų, gali tapti dovanų kortelės.
MEGA
MEGA / Eglės Gendrėnaitės nuotr.

Viena kortelė – tūkstančiai pasirinkimų

Pasak prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovo Laimio Binderio, dovanų kortelių populiarumas kasmet auga: vis dažniau jos perkamos ne tik kaip dovana šeimos nariams ar darbuotojams, bet ir verslo partneriams.

„Ne paslaptis, kad dažnai dovanas perkame tokias, kokias norėtume gauti patys. Vis dėlto tai, kas būtų puiki dovana mums, ne visuomet tampa puikia dovana kitiems. Išrinkti dovaną artimajam dar kiek lengviau, o štai nuspręsti, kas galėtų pradžiuginti skirtingo amžiaus, pomėgių ir interesų darbuotojus bei verslo parnerius, gali tapti didžiuliu iššūkiu. Esame įsitikinę, kad po eglute supakuodami pasirinktos vertės daugkartinio atsiskaitymo MEGA dovanų kortelę nesuklysite – ja galima atsiskaityti daugiau kaip 200 mūsų parduotuvių, restoranų, pramogų ar laisvalaikio vietų, todėl dovanojant MEGA kortelę dovanojami tūkstančiai pasirinkimo galimybių. Kasmet augantys dovanų kortelių pardavimai leidžia pagrįstai teigti, kad šią kortelę geidžiama kalėdine dovana laiko ir mūsų prekybos ir laisvalaikio centro lankytojai“, – sako L.Binderis.

„Mega“ nuotr./MEGA dovanų kortelė
„Mega“ nuotr./MEGA dovanų kortelė

Praktiška ir patogu įsigyti

Pasak L.Binderio, daugkartinio atsiskaitymo MEGA dovanų kortelė veikia bankinės kortelės principu, todėl šios kortelės turėtojui nereikia visos dovanotos sumos išleisti vienu kartu ir vienoje parduotuvėje, pramogų ar laisvalaikio vietoje – ja galima atskaityti tiek kartų, kiek norima tol, kol neviršijama nominali kortelės vertė. Patogu dar ir tai, kad kortelės galiojimo laikotarpis ilgas – 12 mėnesių nuo įsigijimo dienos.

Pirkėjų patogumui, MEGA dovanų kortelės jau kuris laikas parduodamos ne tik prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ informacijos centre.

„Prieššventinis laikotarpis įtemptas visiems: skubame baigti svarbiausius metų darbus, dalyvaujame šventiniuose renginiuose, sveikiname klientus ir verslo partnerius, planuojame pirkinius Kalėdų ar Naujųjų metų stalui, ieškome šventinių dovanų idėjų ir skubame jas įgyvendinti. Įsukti į prieššventinį šurmulį, ne visuomet turime laiko ilgai dovanų paieškai. Taigi tie, kurie kaip Kalėdų dovanas įsigyja MEGA dovanų korteles, sutaupo laiko – jos parduodamos ne tik prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ informacijos centre, bet ir internetu“, – sako L.Binderis.

„Mega“ nuotr./MEGA dovanų kortelė
„Mega“ nuotr./MEGA dovanų kortelė

Paprasta šias korteles įsigyti ne tik fiziniams, bet ir juridiniams asmenims: jiems tereikia vieną kartą užsiregistruoti interneto svetainėje, susikurti įmonės paskyrą, ir joje bus matomi visi dovanų kortelių užsakymai, jų statusas bei kita informacija. Kortelės atsiskaitymo istoriją, galiojimo laikotarpį ir likutį galima pasitikrinti nuskanavus QR kodą, esantį ant pačios dovanų kortelės, internetu įvedus kortelės numerį arba prekybos centro informacijos centre.

Daugiau informacijos apie MEGA dovanų kortelių įsigijimo ir naudojimo taisykles galima rasti interneto svetainėje www.mega.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius