-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dribsnis.lt – pirmoji individualių dribsnių e-parduotuvė Lietuvoje

Kas būtų pagalvojęs, jog apie 1900-uosius metus šveicarų dietologo Maximiliano Bircher-Benner pasiūlytas gydymo metodas išplis po visą pasaulį ir taps daugelio žmonių neatsiejama pusryčių dalimi.
Dribsnis.lt
Dribsnis.lt / Projekto partnerio nuotr.

Daktaras ligoniams sergantiems virškinamojo trakto sutrikimais tąsyk pasiūlė unikalią dietą –  pirmuosius pasaulyje dribsnius. Nors kiti jo kolegos į šį pasiūlytą gydymo metodą žiūrėjo skeptiškai, tačiau pasiekti teigiami rezultatai kalbėjo patys už save. Nuo to laiko žinia apie sausų dribsnių naudą paplito po visą pasaulį. 

Projekto partnerio nuotr./Dribsnis.lt
Projekto partnerio nuotr./Dribsnis.lt

Kitoks sausų dribsnių mišinys

„Šiandien sausi dribsniai nieko nestebina ir jų galima įsigyti visur: parduotuvėse, kavinėse ar degalinėse. Atrodo, kas čia tokio, tačiau masinė gamyba turi ir savo trūkumų: neretai įsigytos pakuotės turinys nuvilia. Pavyzdžiui, mūsų asmeninė patirtis parodė, jog vaisiniuose dribsniuose galima rasti tik kelias uogas, o ir tos pačios nestandartinės išvaizdos bei skonio. Norėjosi kažko nestandartinio, neperkrauto cukrumi ir tikrai skanaus. Pradėjome eksperimentuoti su pačių gamybos mišiniais: derinome įvairius produktus ir taip mėginome surasti skonį, kuris mus nustebintų. Galime pasidžiaugti, jog, mūsų manymu, tai pavyko ir dabar siekiame pasidalinti mūsų sukurtais dribsniais su visais norinčiais“, – kalbėjo išskirtinį projektą pristatanti Rasa Austrotienė.

Projekto partnerio nuotr./Dribsnis.lt
Projekto partnerio nuotr./Dribsnis.lt

4 žingsniai iki savojo dribsnių mišinio

Pasak Rasos, www.dribsnis.lt – šviežio oro gūsis išsiilgusiems naujoviško požiūrio į savo pusryčius ir pirmas toks projektas Lietuvoje. Tad nuo šiol kiekvienas galės įsigyti net tik paruoštus sausų dribsnių rinkinius, bet ir tuo pačiu susikomplektuoti savo norimo skonio dribsnius. Tik keturi žingsniai ir unikalus sausų dribsnių mišinys bus pakeliui pas jus į namus. Pirmiausia reikia pasirinkti pagrindinį mišinį, jei tik norėsis žemiau pateiktų papildomų ingredientų, antrame žingsnyje reikės pasirinkti džiovintas uogas, kitame žingsnyje – riešutus. Paskutiniame žingsnyje kiekvieno lauks įvairių pagardų pasirinkimas: šokoladas, cinamonas, kanapių sėklos ir kt.

Ponas Dribsnis sako labas jau dabar

Projekto partnerio nuotr./Dribsnis.lt
Projekto partnerio nuotr./Dribsnis.lt

„Ponas Dribsnis daugelį nustebins ir išskirtinėmis pakuotėmis – cilindrinėmis tūbomis. Nuo kiekvienos iš jų žvelgs ponas Dribsnis, o ant pakuotės sudėties puikuosis užsakiusiojo vardas, kaip pavyzdžiui „Karolio sausų dribsnių mišinys“ arba „Jolantos sausų dribsnių mišinys“ ir t.t. Pažadame, jog mūsų nedidelė komanda pakuos kiekvieną mišinį su didžiausia meile ir tikime, jog tai bus ilgos draugystės su ponu Dribsniu pradžia“, – savo entuziazmo neslėpė viena iš projekto iniciatorių Laura Laivytė. 

Projekto partnerio nuotr./Dribsnis.lt
Projekto partnerio nuotr./Dribsnis.lt

Tiesa, pavyko sužinoti, jog artimiausiu metu pono Dribsnio paruoštų mišinių bus galima įsigyti ne tik elektroninėje parduotuvėje. Pirmiausia su „Lieknėjimo pranašo“, „Egzotinio skandalisto“, „Karalių numylėtinio“ ar „Linksmojo moliūgėlio“ sausų dribsnių mišiniais galės paskanauti Vilniaus ir Šiaulių dribsnių mylėtojai.

Tad Lietuva ruoškis, nes ponas Dribsnis ruošiasi užsukti į Jūsų namus! 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius