-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Eika“ tapo projekto „Švitrigailos namai“ valdytoja

Nekilnojamojo turto plėtotoja „Eika“ pasirašė projekto „Švitrigailos namai“ valdymo sutartį. Įmonė „Eika“ bus atsakinga už projektavimą, statybos valdymą ir butų pardavimą. Tai vienas pirmųjų tokio tipo nekilnojamojo turto sandorių Lietuvoje.
„Eika“ tapo projekto „Švitrigailos namai“ valdytoja. UAB "Eika" nuotr.
„Eika“ tapo projekto „Švitrigailos namai“ valdytoja. UAB "Eika" nuotr.

Investicijos į naują projektą Naujamiestyje, Švitrigailos gatvėje sieks 5,5 mln. eurų (19 mln. Lt). „Švitrigailos namuose“ bus pastatyti du septynių aukštų korpusai, kuriuose suprojektuota beveik 100 butų. Planuojama, kad pirmasis „Švitrigailos namų“ korpusas bus baigtas jau šių metų pabaigoje.

„Viso projekto valdymas yra iš dalies nauja paslauga Lietuvos nekilnojamojo turto rinkoje. Iki šiol standartiškai susitarimai vykdavo dėl generalinės rangos, t.y. projekto statybos valdymo, kurią kartais papildydavo projektavimo paslauga.  Pasiūlėme naują bendradarbiavimo būdą, kadangi dalis patrauklių sklypų savininkų nori ir gali vystyti daugiabučių projektus, tačiau neturi patirties organizuoti didelio masto statybos darbus, koordinuoti projektavimą ir kartu vykdyti pardavimus“, – teigia „Eika“ Plėtros departamento direktorius Martynas Žibūda.

„Įmonę „Eika“ pasirinkome dėl ilgametės patirties nekilnojamojo turto rinkoje, neabejodami jų kompetencija. Pasirašę sutartį, užsitikrinome palankesnes banko finansavimo sąlygas, nes patikimas partneris kartu yra ir projekto įgyvendinimo garantas“, – teigia Kęstutis Žala, sutartį pasirašiusios įmonės „Skauduva“ valdybos pirmininkas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius