Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gamintojų ir tiekėjų konferencijoje – dėmesys pirkėjams

Šių metų lapkričio 7 d. antrus metus iš eilės vyks „Lietuvos gamintojų ir tiekėjų konferencija“ – unikalus Lietuvos verslo renginys, kuriame dalyvauja sėkmingiausių Lietuvos įmonių vadovai, komercijos, pirkimų ir rinkodaros vadovai bei specialistai. Kviečiami konferencijos iniciatoriaus, lietuviško prekybos tinklo „Maxima“, jie susirenka apžvelgti Lietuvos ekonomikos aktualijas, mažmeninės prekybos situaciją, pasidalinti savo sėkmės istorijomis, kurių kasmet daugėja.
Kauno Hyper Maxima
Kauno Hyper Maxima / Aliaus Koroliovo/15min nuotr.

Įkvėpė naujovėms

Praėjusiais metais vykusioje konferencijoje buvo apžvelgiama Lietuvos ekonominė situacija, besikeičiantys vartotojų poreikiai, mažmeninės prekybos sektoriaus tendencijos Lietuvoje ir Europoje. Diskusijose sėkmingiausio lietuviško verslo atstovai tarėsi kaip atsakymų kaip lietuviškas verslas gali tapti konkurencingesniu ir kaip sumažinti maisto kainas Lietuvoje.

Išgirdę prekybininkų ir ekspertų įžvalgas, šalies tiekėjai ir gamintojai rinkai pasiūlė daug naujų, vartotojų poreikius atliepiančių, produktų. „Maximos“ komercijos vadovės Vilmos Drulienės teigimu, po konferencijos nemažai tiekėjų siūlė produktų, kurie patenkintų vieną ar kitą konferencijos metu pristatytą ar aptartą pirkėjo profilį ar poreikį.

Dėmesio centre – pirkėjas

Šiemet konferencijoje dar didesnis dėmesys bus skiriamas pirkėjui – ekonomistai, rinkos ekspertai, prekybininkų atstovai dalinsis dar gilesnėmis ir išsamesnėmis įžvalgomis apie tai, kaip keičiasi Lietuvos vartotojo portretas, ir kaip dar geriau suprasti jo poreikius.

Konferencijoje daug dėmesio bus skiriama šiandienos ir rytojaus iššūkiams, kurie laukia prekybos sektoriaus. Sėkmingiausi tiekėjai ir gamintojai dalinsis savo patirtimi, kuri jiems leido sėkmingai prisitaikyti prie besikeičiančios aplinkos. Tvarios ir ekologiškos pakuotės – vienas svarbiausių iššūkių, su kuriais jau netrukus susidurs gamintojai, todėl ekspertai pasidalins įžvalgomis, kurios padės šiam pokyčiui pasiruošti jau dabar.

Galima bus stebėti tiesiogiai

Išsami konferencijos programa ir pranešėjai – svetainėje „Lietuviškas verslas“. Gera žinia „15 minučių“ skaitytojams – konferenciją gyvai klausyti ir stebėti galės visi norintieji.

Transliacija vyks lapkričio 7 d., nuo 13 iki 17 valandos. Konferencijos vaizdo įrašai portalo skaitytojams bus prieinami ir vėliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius