Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Geriausios 2018 metų Kanų Liūtų reklamos“: jų nebus įmanoma pamiršti

Neįmanoma nepastebėti ir neįmanoma pamiršti. Tai žada spalio mėnesį į kino sales sugrįžtančios „Geriausios Kanų Liūtų reklamos“. Jau spalio 23 dieną kino teatrai riaumos įspūdingiausiomis 2018 metų reklamos istorijomis ir primins: tikrai gera reklama siekia ne parduoti, o praturtinti gyvenimą.
„Geriausios Kanų Liūtų reklamos“
„Geriausios Kanų Liūtų reklamos“ / Projekto partnerio nuotr.

„70 proc. prekės ženklų galėtų išnykti, ir niekas to nepastebėtų“ – tokiai įžvalgai šiemet nuskambėjus „Kanų liūtų“ kūrybiškumo festivalyje, nuščiuvo visi. Galėtų išnykti, nes tie prekės ženklai, kaip ir jų reklama, neturi sielos. Ateitį turi tie, kurie mąsto, ne kaip parduoti, o kaip savo vertybėmis būti arčiausiai svarbiausių žmogaus gyvenimo akimirkų“, – pastebi Gabrielė Burbienė, „Kanų liūtų“ kūrybiškumo festivalio atstovė Lietuvoje.

Todėl ir „Geriausios 2018 metų Kanų liūtų reklamos“ demonstruoja atjautą, socialinę atsakomybę, autentiškumą ir netikėtą požiūrį. Požiūrį, kuris privers susimąstyti, verkti, juoktis ir perkratyti ligšiolines nuostatas.

Šių metų programoje – jau ikoniškomis tapusios „Apple“, „Volvo“,„Tide“, Tarptautinio Raudonojo Kryžiaus organizacijos reklamos. Kai kurios jų socialinių tinklų hitais tapo per televiziją parodytos vos vieną kartą! Iš viso „Geriausias 2018 metų Kanų liūtų reklamas“ sudaro 2 valandų programa.

VIDEO: 2018 Super Bowl “Tide Ad” Commercial Compilation

„Geriausios 2018 metų Kanų liūtų reklamos“ spalio 23-ąją vyks visuose „Forum Cinemas“ kino teatruose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje, taip pat Vilniaus kino teatre „Pasaka“. Bilietų prekyba prasideda nuo rugsėjo 21 d. – pirmąją dieną bilietai kainuos 6,99 euro. Įprasta kaina – 9 eurai.

„Geriausias 2018 metų Kanų liūtų reklamas“ organizuoja „Lion's share“ – oficialus tarptautinio „Kanų liūtų“ kūrybiškumo festivalio atstovas Lietuvoje.

VIDEO: MONDE NISSIN - THE SECRET - CANNES LIONS 2018 (Case Study)
VIDEO: Audi: Clowns TV Advert - Extended Cut
VIDEO: INTERNATIONAL COMITEE OF THE RED CROSS - HOPE - CANNES LIONS (Case Study)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius