-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gym+ ir Lietuvos sporto universiteto bendradarbiavimas – naujas siekis kurti sveikesnę sporto visuomenę Lietuvoje

Lietuvoje populiarus ir sparčiai augantis sporto klubas Gym+ imasi socialiai atsakingo projekto – sporto studentų integravimo į darbo rinką. LSU rektorė doc. dr. Diana Rėklaitienė ir UAB „GymPlius“ direktorius Airidas Kondratas neseniai pasirašė bendradarbiavimo sutartį, kurioje yra numatoma plėtoti sveikos gyvensenos ir sporto bei mokslinių tyrimų veiklas. Taip jaunų sporto specialistų srautui bus lengviau įsilieti į darbo rinką: minėtame klube studentai galės atlikti praktiką su realia galimybe įsidarbinti.
Gym+
Gym+ / Projekto partnerio nuotr.

Anot Gym+ direktoriaus Airido Kondrato, įmonė džiaugiasi naujai sukurta partneryste su LSU ir tiki, jog šis bendradarbiavimas ateityje prisidės prie sveikesnės Lietuvos visuomenės kūrimo. Sporto klubo direktorius viliasi, kad LSU studijų programų suteiktos žinios stipriai prisidės prie profesionalaus Gym+ trenerių rengimo ir sportuojantiems bus galima pasiūlyti dar kokybiškesnes paslaugas, o nesportuojančius tinkamai nukreipti „sporto keliu“: „Suprantame, kad profesionaliai savo darbą atliekantis treneris yra vienas pagrindinių sėkmę lemiančių faktorių kiekvieno sportuojančiojo kelyje. Į tai atsižvelgiame ir manome, jog LSU – tas partneris, kuriam galime patikėti profesionalių trenerių rengimą“.

Projekto partnerio nuotr./Gym+
Projekto partnerio nuotr./Gym+

LSU partneriams sudarys sąlygas kelti kvalifikaciją universitete, leis naudotis metodine bei materialine baze, dalyvaus UAB „GymPlius“ rengiamuose seminaruose, konferencijose ir kituose renginiuose. Kaip žinoma, Gym+ kol kas yra vienintelis Lietuvos sporto klubas, atsižvelgiantis į realius visuomenės poreikius ir pasaulines sporto tendencijas.

Todėl LSU ir Gym+ bendradarbiavimo nauda akivaizdi tiek studentams, tiek ir nuolatiniams šio klubo lankytojams, kadangi tai – didelis žingsnis geresnės klientų aptarnavimo kokybės link. Sporto klubo bendruomenės nariai bus užtikrinti, kad juos treniruoja tik sertifikuoti ir LR įstatymų reglamentą atitinkantys treneriai. Taip pat tikimasi, kad jauni ir profesionalūs specialistai nauju aspektu pažvelgs į klube vykstančias treniruotes ir aktyviai prisidės prie jų tobulinimo bei klube teikiamų paslaugų įvairovės.

Projekto partnerio nuotr./Lietuvos sporto universitetas
Projekto partnerio nuotr./Lietuvos sporto universitetas

Bendradarbiavimo sutartį sutiko pakomentuoti ir LSU rektorė doc. dr. Diana Rėklaitienė: „Tikimės, kad glaudus bendradarbiavimas su „GymPlius“ ir kitais sporto ir sveikatingumo klubais bei sporto organizacijomis padės rengti aukštos kvalifikacijos sporto ir fizinio aktyvumo specialistus. Nuo šių metų pagal naująjį Sporto įstatymą visi norintieji dirbti fizinio aktyvumo ar sporto specialistais turi būti baigę šios srities aukštąjį mokslą, o turintiems kitos srities aukštojo mokslo diplomą, reikės baigti specialius mokymus, kuriuos rengia ir LSU Žinių ir inovacijų perdavimo departamentas“.

Šio universiteto vizija – bendradarbiaujant švietimo ir verslo įstaigoms kurti patrauklesnę sporto ir darbo aplinką Lietuvoje, plėsti klientams teikiamų paslaugų spektrą ir teikti jauniems sporto specialistams visuomenės paramą bei visapusišką palaikymą tolesniam tobulėjimui profesinėje srityje.

Gym+ sporto klubas įsipareigojo LSU personalui teikti rekomendacijas tobulinant studijų programas, dalyvauti moksliniuose tyrimuose ir testavimuose bei sudaryti universiteto studentams sąlygas atlikti praktiką. Atsižvelgiant į pasiektus rezultatus, abu projekto partneriai ateityje planuoja rengti ir kitus bendrus projektus, susijusius su mokslo, švietimo, sporto ir sveikatinimo veiklomis.

Projekto partnerio nuotr./Lietuvos sporto universitetas
Projekto partnerio nuotr./Lietuvos sporto universitetas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius