Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į ką atkreipti dėmesį nuomojantis automobilį?

Lietuviai gyvendami svečiose šalyse ir grįždami į Lietuvą atostogauti dažnai susiduria su automobilio problema. Per atostogas norisi aplankyti visus giminaičius ir draugus, o taip pat norisi pakeliauti po savo gimtinę ir pamatyti naujai atidarytas lankytinas vietas. Tačiau iš kokios automobilių nuomos kompanijos išsinuomoti automobilį, kuris atitiktų mūsų lūkesčius ir nebūtume apgauti?
„AutoRent24“ automobilis
„AutoRent24“ automobilis / „AutoRent24“ nuotr.
Temos: 2 Automobilis Nuoma

Lietuviai atvykę iš svetur, savo gimtoje šalyje labai pasigenda aukštos kokybės paslaugų. Dažnai lietuviškos automobilių nuomos kompanijos orientuojasi ne į kokybiškas paslaugas, tačiau į pelną, kurį norima užsidirbti. Automobilių nuomos kompanijų svetainėse pateikiama, kad jos nuomoja naujus automobilius, tačiau iš tikrųjų pirktus po avarijos ir atremontuotus, su didelėmis ridomis, automobiliai perkami pigiai, nes norima, kad verslas greitai atsipirktų. Automobilį išsinuomavus iš nepatikimos automobilių bendrovės ir nusileidus oro uoste Lietuvoje galite būti nemaloniai nustebinti gavę ne tokį automobilį, kokį matėte paveiksliuke –naują ir tvarkingą, o seną ir neprižiūrėtą.

Rinkoje jau įsitvirtinę ir klientų gerbiami jau trečius metus dirbantys automobilių nuomos atstovai „AutoRent24“ prieš įžengdami į šią rinką pirmiausia ją tyrė pusę metų ir išanalizavę visus konkurentus nusprendė pasiūlyti naujus automobilius už senų automobilių kainą. Taip pat į automobilio nuomos kainą įtraukdami nemokamus papildomus priedus GPS navigacijas, vaikiškas kėdutes. Kitose įmonėse šie priedai nuomojami už papildomą kainą. Klientai automobilių nuomos kompanija „AutoRent24“ pasitiki dėl to, kad kokius automobilius reklamuoja tokius ir nuomoja. Nuomojant automobilį nepasitikėkite kompanijomis, kurios skelbia, kad nuomoja populiariausias automobilių markes tokias kaip: VW Golf, VW Passat, tačiau sąlygose po žvaigždute prie automobilio modelio rašo „*Arba panašus“, tai reiškia, kad įmonė įsipareigoja tik automobilio klasę, kuri dažniausiai būna pati paprasčiausia, o VW Golf ar VW Passat automobilių jie tiesiog neturi.

Kompanija „AutoRent24“ per savo gyvavimo laikotarpį surinko daugiau, kaip 4000 lojalių klientų, o užsienyje gyvenančių užsieniečių forumuose „AutoRent24“ kompanijos vardas mirga geromis rekomendacijomis ir atsiliepimais. Rinkdamiesi „AutoRent24“ paslaugas išsinuomosite 2016-2017 metų automobilį, visi automobiliai keičiami kas 2-3 metus ir yra tik populiariausių markių. Automobilis bus pristatytas prie pat durų, tad jums nereikės blaškytis po aikštelę ieškant automobilio, o jei lėktuvas vėluoja „AutoRent24“ vadybininkai tiesiogiai stebi skrydžius ir lauks prie oro uosto nors ir visą naktį. Taip pat patogu, kad nuomojantis automobilį nereikia jokių kreditinių kortelių ar užšaldomų sąskaitų. O kad visada būtumėte pasiekiami, už simbolinę 1 euro kainą, galėsite naudotis neribotu Wi-Fi ryšiu. Lojaliems klientams „AutoRent24“ taiko dideles nuolaidas.

Artėja graži pavasario šventė šv. Velykos, tad grįždami namo ir rinkdamiesi nuomotis automobilį pasirinkite patikimą automobilių nuomos kompaniją ir džiaukitės savo atostogomis be rūpesčių.

VIDEO: Automobiliu Nuoma Vilniuje ir Kaune | AUTORENT24.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius