-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Ogmios miestą“ grįžta rekordinių išpardavimų savaitgalis

Jau lapkričio 15-17 dienomis į „Ogmios miestą“ grįžta rekordinių išpardavimų savaitgalis, kurio metu visose čia įsikūrusiose parduotuvėse bei kavinėse ir restoranuose lankytojų lauks išskirtinės nuolaidos, ypatingi pasiūlymai ir galimybė savo garderobą atnaujinti ženkliai pigiau.
Į „Ogmios miestą“ grįžta rekordinių išpardavimų savaitgalis
Į „Ogmios miestą“ grįžta rekordinių išpardavimų savaitgalis / Partnerio nuotr.

Unikalią išpardavimų dieną jau ne pirmus metus rengiantis „Ogmios miestas“ – itin patogioje Vilniaus vietoje įsikūrusi apsipirkimo sala, vienoje vietoje subūrusi daugiau nei 150 garsių prekių ženklų ir žinomų prekybos įmonių, kurių asortimento gausa ir įvairovė patenkina skirtingiausių bei įnoringiausių klientų poreikius.

Norintys atnaujinti savo garderobą šiemet turėtų koncentruotis į „Ogmios mieste” įsikūrusį „Outlet Park”, kuriame veikiančios parduotuvės taikys nuolaidas, siekiančias net 70 proc. Pigiausių kainų besidairantiems derėtų neaplenkti išpardavimo rekordininkių – „APRANGA“ išparduotuvės, „T-idėjos“, „Tendence Outlet“, „LOOKBOOK“ ir „United Colors of Benetton“, o lietuviškų prekinių ženklų gerbėjai bus maloniai nustebinti užsukę į „ROBERT KALINKIN“, „YCHO“, „Diana Vapsve“ parduotuves ir „Erikos Vitulskienės mados namus“.

Partnerio nuotr./Į „Ogmios miestą“ grįžta rekordinių išpardavimų savaitgalis
Partnerio nuotr./Į „Ogmios miestą“ grįžta rekordinių išpardavimų savaitgalis

Mąstantys ne tik apie naują aprangą, bet ir apie avalynę, taip pat neturėtų nuliūsti. Po visai neseniai praūžusio „Batų savaitgalio“ avalynės ir galanterijos parduotuvės vėl yra pasirengusios džiuginti įstabiomis nuolaidomis. Štai „EASY TRAVEL“, „CROCS“ ir „BAGS & MORE“ išparduotuvė žada nuolaidas, siekiančias 40-50 proc., o „Danija Outlet“, „ECCO“, „MemberShop“ prekių įsigyti bus galima 20 proc. žemesne kaina.

Ne mažesnis dėmesys išpardavimų savaitgalio metu bus skiriamas ir vaikams – „Ogmios mieste“ veikiančios vaikų prekių parduotuvės „OXOX”, „LT vaikas”, „Little goose“, „9 mėnesiai“, „Bimbo Italija“, „Toys+“, „Princesėms“, „Sterntaler”, „Lovelymess” bei „Baby city Toy city” yra parengusios nuolaidas nuo 20 proc. iki 50 proc. visoms prekėms bei staigmenas lankytojams.

Save palepinti norintys lankytojai priemonių, skirtų grožiui, taip pat galės įsigyti pigiau. Štai „L’OREAL“ ir „Cascada“ parduotuvių asortimente esančioms prekėms bus taikomos nuolaidos, siekiančios 50 proc., o nuo jų neatsiliks ir „Barzdaskučiai“, „BIOCOS academy“, „OILLS“, „Eurokos“ bei „Martina“. Ypatingai suklusti turėtų naujų akinių beieškantys. „Optometrijos centre“ išpardavimų savaitgalio metu saulės akinius bei akinių rėmelius galėsite įsigyti net 70 proc. pigiau, o akinius, skirtus darbui su kompiuteriu – su 30 proc. nuolaida.

Nepamiršti bus ir sodas bei namai – ieškantiems naujų baldų savo būstui, siūlome atkreipti dėmesį į Interjero alėjos pasiūlymus – „Magrės baldai“ ir „Accanto“ taikys 20% siekiančią nuolaidą baldams, o „ISKU“ – net 40-ties proc. Nuolaidos, aktualios įsirenginėjantiems namus, rekordiškai didelės bus ir namų technikos bei elektronikos parduotuvėse, šviestuvų salonuose. Na, o besirūpinantys savo sodu ir daržu bus kviečiami užsukti į „Horticum“, „Žaliąjį centrą“ bei „VIP ZONE“. Pastarajame įspūdingos nuolaidos bus taikomos lauko baldams, griliams, vazonams, skėčiams ir daugeliui kitų prekių.

Partnerio nuotr./Į „Ogmios miestą“ grįžta rekordinių išpardavimų savaitgalis
Partnerio nuotr./Į „Ogmios miestą“ grįžta rekordinių išpardavimų savaitgalis

Išpardavimų savaitgalis – pats tinkamiausias metas pasirūpinti ir savo automobiliu. Juk nuolaidos neaplenkia ir jiems skirtų prekių bei paslaugų. „BC Autoservisas“ kompiuterinę diagnostiką kvies atlikti perpus pigiau, „Eoltas“ ir „Alterna Auto“ taikys 30 proc. nuolaidą daugeliui prekių, o „Egzotika“ ir „Evelkas“ mažins visų šį savaitgalį atliekamų paslaugų kainą.

Pirkinių gausoje praleidusius visą dieną ir jos metu išalkusius kvies „Ogmios mieste“ veikiančios kavinės ir restoranai, kuriose jūsų lauks ne tik didžiulės nuolaidos, bet ir specialūs pasiūlymai! Štai „Bella Toscana“ net 40 proc. siekiančią nuolaidą taikys tortams „Creme brulee“ ir „Mocartas“, o „CanCan Pizza“ – visiems desertams. 20 proc. pigiau papietauti galėsite restorane „Vaflių namai“, „Craft Pizza“, „Asaki“ ir „Senoji Kibininė“, o „Jurgis ir drakonas“ perkantiems didelę picą padovanos buteliuką limonado.

Daugiau informacijos apie išpardavimų savaitgalį rasite „Ogmios miesto" interneto svetainėje ir Facebook paskyroje.

O gausų nuolaidų sarašą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius