Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į pavasarį – su nauju garderobu!

Na ką, dar viena žiema praėjo, ir vėl atėjo šilti orai. Laikas keisti garderobą, baigti merdėti prie radiatorių ir išeiti pasidžiaugti grynu oru ir droviai lendančia saulute. Šiluma traukte traukia iš namų ir vilioja išlįsti pabėgioti, pasportuoti, o visiems tinginiams – bent jau pasivaikščioti. Sakytume, galima ir namie likti, bet vasara jau artėja, ir niekas nenori verkti apsikabinę maudymosi kostiumėlį, kuris kažkada tiko. Taigi, teks šiek tiek paprakaituoti. Sportsman.lt parduotuvė būtent tai ir skatina.
Į pavasarį – su nauju garderobu!
Į pavasarį – su nauju garderobu!

Nepardavinėjame prabangių, profesionalams skirtų prekių, tačiau parduodame prekes paprastam, aktyviam žmogui, kuriam svarbu komfortas, praktiškumas ir grožis viename. Juk nebūtina būti profesionaliu bėgiku, kad ryte išbėgtumėte į greta esantį stadioną, tačiau su aukštakulniais lakstyti irgi neatrodo pati tobuliausia išeitis. Būtent tuo Sportsman.lt ir stengiasi aprūpinti savo klientus, kurių kaskart vis daugėja. O ir kainos nesikandžioja. Norime, kad kainos būtų patrauklios, o neverstų Jus rinktis: ar naujas Adidas sportinis kostiumas, ar naujas rašomasis stalas. Nei klausimo nekyla, kad prekės yra originalios: mes bendradarbiaujame su vienais iš didžiausių sportinių ženklų ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Adidas, Audimas, Nike, Puma, Reebook, Converse, New Balance – ir tai tik pradžia.

Į pavasarį – su nauju garderobu!
Į pavasarį – su nauju garderobu!

Žinoma, paklausite savęs: ar apskritai verta mokėti pinigus už, atrodo, niekuo neišsiskiriančią baltą palaidinę tik dėl paprasto „Adidas Originals“ ženkliuko prie krūtinės? Atsakysime: dar ir kaip. Šis, atrodo, paprastas ženkliukas tapo sportinių drabužių ikona, atskyrimo ženklu. Turbūt nedaug kas išdrįstų pasiginčyti dėl begalinės Adi Dassler sėkmės šio sportinio ženklo sukūrime. Nemanome, kad jis būtų tikėjęsis tokios globaliai didžiulės šlovės. Kiekvienas drabužis yra siuvamas su tam tikra technologija, priklausomai nuo Jūsų poreikių: tarkime, ADIWEAR guma saugo pačias trapiausias batelio dalis nuo dilimo ir įbrėžimų, Climalite technologija, kuri yra bene populiariausia technologija Adidas drabužiams, išsaugo komfortą, sulaiko šilumą, tačiau leidžia odai kvėpuoti, nepriklausomai nuo treniruočių intensyvumo. Kiekvieną sezoną Sportsman.lt atnaujina garderobą, be perstojo ieškome šių sportinių ženklų naujai siūlomų idėjų ir stengiamės kuo greičiau perteikti idėjas Jums. Stengiamės išpildyti ir pačių reikliausių klientų įvairiausius norus, norime pralaužti standartus ir pateikti jums naujausius drabužius, batus ir netgi aksesuarus.

Mūsų didžiausias rūpestis – prieinama kaina visiems. Visi žinome, kad firminiai daiktai reikalauja kiek daugiau pinigų negu paprasti drabužiai iš kurios nors parduotuvės. Tačiau mūsų tikslas yra numažinti kainas iki tokio lygio, kad jums būtų kuo tinkamesnė kaina. Norime, kad kuo daugiau žmonių galėtų sau leisti nusipirkti naujus Adidas kedus, Puma sportinį krepšį ar paprasčiausią Nike vasarinę kepurę už sau tinkančią ir patinkančią kainą. Žinoma, atsižvelgiant į produkto kokybę.

Galiausiai, norėtume atsižvelgti į paprastą, normalų darbą dirbantį žmogų. Šie drabužiai yra investicija į patogumą, laisvumą, aktyvumą bei jaunatviškumą. Mes stengiamės, kad drabužiai, kurių norite Jūs, atitiktų Jūsų lūkesčius ir galbūt juos netgi pranoktų. Svarbu yra tai, kad mes susikoncentruojam ties žmogaus reikalavimais ir stengiamės juos kuo labiau išpildyti. Net pavadinimas „Sportsman“ ir reiškia „sporto žmogus“. Tai žmogus, kuris yra aktyvus, laimingas ir besidžiaugiantis savo gyvenimu. Mes norime tai pabrėžti. Nebandome iš Jūsų padaryti ypatingo atleto, kuris be sporto neįsivaizduoja gyvenimo. Drabužiai mūsų parduotuvėje yra ir laisvalaikiui, ir sportui. Jei esate paprastas žmogus, kuriam patinka judėti, jausti ypatingą komfortą ir jaustis puikiai – Sportsman.lt yra paprasčiausiai sukurta Jums. Lauksime Jūsų apsilankant ir tikimės, kad šį sezoną padėsime Jums atsinaujinti. O vėliau, kai orai atšals ir vėl teks keisti savo garderobą – nepamirškite, kad visada galime padėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius