Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Inbank“ tapo „pigu.lt“ finansavimo partneriu

Finansinių technologijų bendrovė „Inbank“ pradeda bendradarbiavimą su didžiausia Baltijos šalyse e. prekybos bendrove „Pigu Hobby Hall Group“. Grupei priklausančiose e. prekyvietėse „pigu.lt“, „220.lv“, „kaup24.ee“ ir „hansapost.ee“ perkantiems klientams yra siūlomas BNPL („pirk dabar, mokėk vėliau“) principu veikiantis „MOKI 3“ atsiskaitymo būdas ir lizingo paslauga.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.

Pasak „Inbank“ Lietuvos filialo vadovo V.Rimeikio, ši partnerystė padeda stiprinti skaitmeninio banko pozicijas rinkoje bei prisideda prie klientų patirties gerinimo apsipirkimo metu.

„Pirkimo išsimokėtinai paslaugą, kuri yra paprastai integruojama į pirkimo procesą ir yra aiškiai suprantama pirkėjams, internetinėms parduotuvėms Lietuvoje teikiame jau daugiau nei 10 metų, Bendradarbiavimas su ilgamete e. komercijos lydere Lietuvoje „pigu.lt“ bei visa „PHH Group“ yra mūsų patirties, kompetencijų ir siūlomų inovatyvių finansavimo paslaugų įvertinimas. Dabar apsiperkant grupei priklausančiose prekybos platformose bus galima pasinaudoti mūsų siūlomais lanksčiais finansavimo sprendimais, todėl apsipirkimo procesas taps dar sklandesnis.“

„Inbank“ nuotr./Vaidotas Rimeikis, „Inbank“ Lietuvos padalinio vadovas
„Inbank“ nuotr./Vaidotas Rimeikis, „Inbank“ Lietuvos padalinio vadovas

„Pigu.lt“ pardavimų vadovės Kristinos Liškauskaitės teigimu, pradėti bendradarbiavimą su „Inbank“ paskatino augantis lankstesnių atsiskaitymo būdų poreikis.

„Kas dieną aptarnaujame tūkstančius pirkėjų, pageidaujančių lizingo paslaugų, todėl patikimas, patyręs ir didelę klientų bazę turintis finansų partneris yra tiesiog būtinas mūsų e. prekybos veikloje. Šią partnerystę visų pirma vertiname dėl pridėtinę vertę mūsų klientams kuriančių sprendimų: lizingo ir galimybės už prekes atsiskaityti dalimis ir be pabrangimo“.

„Inbank“ duomenimis, lyginant 2022 m. su 2023 m. vidutinė finansuota suma perkant išsimokėtinai augo 11,05%, o naujai sudarytų sutarčių skaičius – 4,73%. V.Rimeikio teigimu, įprastai manoma, kad lizingu yra įsigyjami tik brangūs pirkiniai kaip automobilis ar naujausio modelio išmanusis telefonas. Visgi, pastebima, kad pirkėjai vis dažniau renkasi mokėti dalimis ir už mažesnės vertės laisvalaikio ir buities prekes. Per pastaruosius dvejus metus naujai sudarytų finansavimo sutarčių skaičius šiame segmente augo net 40,16% ir tai buvo vienas iš sparčiausiai augusių segmentų.

Apie Inbank

„Inbank“ yra ES bankininkystės licenciją turinti finansinių technologijų bendrovė, kuri jungia prekybininkus, vartotojus ir finansų įstaigas naudodamasi naujos kartos įterptųjų finansų platforma. Bendradarbiaudamas su daugiau nei 5 400 prekybininkų, „Inbank“ turi daugiau nei 894 000 aktyvių sutarčių ir renka indėlius 8 Europos rinkose. „Inbank“ obligacijos kotiruojamos Talino vertybinių popierių biržoje „Nasdaq“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius