Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Interjero diena“ – proga atnaujinti namus

Pavasaris – tai laikas, kai vakarai tampa ilgesni, o mes – aktyvesni ir pasirengę naujiems iššūkiams. Tai geriausias laikas pokyčiams, rutinos laužymui ir atsinaujinimui. Kai pasiseka, pavasarį padaryti darbai mus gali džiuginti visus likusius metus.

Ne išimtis – namų interjero atnaujinimas, kurį atliekant šiemet rekomenduojama žaisti su raudono vyno spalvos detalėmis ir rudos, pilkos bei žalsvos spalvos natūraliomis medžiagomis.

„Šių metų interjero akcentas – atsigręžimas į gamtą. Dėl to vyraus santūrūs žalsvos, rudos, pilkos spalvos atspalviai, natūralios medžiagos, medis, akmuo. Išimtis – madinga 2015 m. spalva „Marsala“, kuri primena sodrią raudonojo vyno spalvą“,– sako interjero ir apdailos prekių tinklo „Iris“ rinkos plėtros vadovas Mindaugas Varpukevičius.

Norintys pavasarišką nuotaiką atnešti ir į savo namus, kalendoriuje turėtų ryškiai pasižymėti kovo 21 dieną, šeštadienį. Tądien „Iris“ salonuose vyks akcija „Interjero diena“, kurios metu daugumai interjero prekių bus taikoma 25 proc. nuolaida.

Jau trečius metus vykstanti ir tradicija tampanti akcija persikels ir į elektroninę „Iris“ parduotuvę, ten ji vyks dvi dienas: kovo 21–22 d.

 
 
 

Tūkstančiai produktų

„Iris“ prekiauja plytelėmis, vonios įranga, kiliminėmis bei PVC grindų dangomis, kilimais, laminuota grindų danga, parketlentėmis, tapetais, statybiniais mišiniais, tinku bei dažais fasadams.

Salonuose ir elektroninėje parduotuvėje galima rinktis iš daugiau 7 000 pavadinimų produktų, reikalingų statyboms, patalpų apdailai ir komfortiškam gyvenimui.

Be prekių, kurios demonstruojamos prekybos salonuose, „Iris“ suteikia klientams galimybę rinktis prekes iš katalogų ir vykdo individualius užsakymus. Prekybos tinklas „Iris“ vien plyteles siūlo rinktis  iš daugiau kaip 1 700 kolekcijų, kurias įvairiose pasaulio šalyse gamina 50 kompanijų.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius