Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išmanusis termometras praneša apie garuojantį kubilą nekeliant kojos iš namų

Pradėjus šildyti vandenį kubile tenka kurį laiką luktelti, kol jame esantis vanduo pasiekia norimą temperatūrą, todėl maudymosi mėgėjams tenka kelis kartus išeiti į lauką ir nuolat tikrinti vandens temperatūrą. Kauno mokslo ir technologijų parke įsikūrusi įmonė MB „TimberIN“ pasiūlė sprendimą, kaip palengvinti pasiruošimo maudynėms laiką. Komanda sukūrė išmanųjį termometrą, leidžiantį sužinoti apie vandens temperatūros pokyčius kubile neiškeliant kojos iš namų.
Išmanusis termometras
Išmanusis termometras

3D technologija atspausdintas termometras temperatūros parametrus perduoda „Bluetooth“ ryšiu tiesiogiai į vartotojo telefono įrenginį. Viskas, ko reikia maudynių mėgėjui – atsisiųsti mobiliąją aplikaciją į savo išmanųjį telefoną. Taip būdamas kambaryje vartotojas gali stebėti vandens temperatūros kitimą kubile ir gauti pranešimą apie jau laukiančią karšto vandens procedūrą.

VIDEO: "TimberTemp®" - Smart 3D Printed Bluetooth Thermometer by TimberIN

„Džiaugiamės, kad išsprendėme vartotojų problemą: klientams nebereikia nuolat, esant ir blogoms oro sąlygoms, trumpam išbėgti į lauką ir vis tikrinti, ar jau įšilo vanduo kubile. Šią informaciją jam perduoda mobili aplikacija, pranešanti, kad vanduo jau pašilo iki nustatytos temperatūros ir jau iškart galima eiti maudytis. Mums, kaip kubilų bei saunų gamintojams, tokia informacija apie temperatūrą padeda tobulinti gaminių konstrukcinius sprendimus“, – sako Rūta Klovienė, viena iš „TimberIN“ vadovų.

Suaugusio vyro plaštakos dydžio termometras statomas į medinio kubilo vidų ir, pilnai apsemtas vandeniu, specialiais temperatūros davikliais išmatuoja temperatūrą. Duomenys į išmanųjį įrenginį siunčiami pasirinktu intervalu, kad vandens mėgėjai spėtų laiku sureaguoti ir pradėti maudynes. Šiuo metu daugiau nei 300 Vokietijos bei Prancūzijos vartotojų jau naudojasi „TimberIN“ termometru.

Jei manote, kad šis produktas vertas pelnyti Metų inovatyviausio titulą – balsuokite ir padėkite išrinkti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius