Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išskirtinių automobilių mėgėjai sezoną uždarė išskirtinėje vietoje

Praėjusį penktadienį automobilių sezonas Kaune užbaigtas su trenksmu. Kauniečių kolektyvas Central City Motors verslo centre Cube surengė renginį „Central City Night Show“, kuriame automanai iš visos Lietuvos susirinko į vieną paskutinių sezono renginių. Radijo bangomis valdomų automobilių drifto parodomieji važiavimai, šokėjų pasirodymai, Xbox varžybos – tai tik dalis pramogų, kurios laukė renginio dalyvių bei svečių.
Kauniečių kolektyvas Central City Motors verslo centre Cube surengė renginį „Central City Night Show“
Kauniečių kolektyvas Central City Motors verslo centre Cube surengė renginį „Central City Night Show“ / Partnerio nuotr.

Renginio organizatoriai viso renginio metu rinko geriausius renginio automobilius, taip pat vieną nominaciją atidavė į renginio svečių rankas.

Lietuviškiausias automobilis – Kęstučio Mercedes Benz Vito, specialiai šiam renginiui nudažytas trispalve. Geriausias retro automobilis – Roko visapusiškai idealius istorinę registraciją turintis 1969 Ford Mustang, geriausias neformatas – Edgaro išskirtinai „rat“ stilium papuoštas VW Multivan. Vakaro geriausiuoju organizatoriai išrinko Giedriaus Audi RS3. Publikos balsas, kurį nusprendė žiūrovai balsavimo būdu, buvo Oresto Ford Mustang iš Šiaulių. Bendrai publikos balso nuomone, be Oresto Mustang, publikos balsu dar pretendavo tapti Karolio VW Golf2, Lauryno Irmscher Opel Vectra, išskirtinis MB SL500 parvežtas iš Japonijos, keletas žemų BMW E38, „Build me up“ Mazda Miata, ir kiti automobiliai.

Cube verslo centrą pasirinkome dėl patogios jo vietos mieste, t.y. vietoje, šalia kurios dažnai renkasi jaunimas, taip pat dėl būtent trijų skirtingų parkingų ir iš esmės įdomių architektūrinių sprendimų – turėjome galimybę išdėlioti renginį zonomis, visas pagrindines pramogas talpindami uždaroje erdvėje po stogu, tuo pačiu renginio programą stebintiems žiūrovams suteikti patogumą žiūrėti į viską patogiai iš aukštai nuo antrojo aukšto. Taip pat Cube yra patogioje miesto vietoje, tad renginio svečiams iš kitų miestų buvo patogu atvykti taip pat.

Partnerio nuotr./Kauniečių kolektyvas Central City Motors verslo centre Cube surengė renginį „Central City Night Show“
Partnerio nuotr./Kauniečių kolektyvas Central City Motors verslo centre Cube surengė renginį „Central City Night Show“

Bandana Streets pramogų zonoje buvo galima ne tik pasimatuoti naujausią jų drabužių koleciją, bet ir paskanauti skanios Queen Bean kavos, pasimėgauti RC drifto pasirodymais su dalyviais ne tik iš Kauno, bet ir Vilniaus, ir varžytis Xbox turnyre, kur greičiausi vairuotojai laimėjo Bandana Streets įsteigtus prizus. Be visų šių pramogų, buvo galima apžiūrėti naująjį Suzuki Swift kurį kaip puikiai tinkantį prie kitų renginio dalyvių atvežė Aufortas Motors, Flashdance šokių studijos šokėjų pasirodymus, kurie sutraukė didžiulę žiūrovų minią, ar paaukoti beglobiams gyvūnams.

Kadangi renginys nemokamas, žiūrovus ir dalyvius kvietėme paaukoti Lauros prieglaudėlei, kurią prieš renginį išsirinko organizatoriai, aplankę keletą prieglaudų, o žmonių reakciją į šį prašymą nustebino – net neįpusėjus renginiui aptvaras dovanoms buvo jau persipildęs, o aukų dėžutė taip pat gerokai papildyta – po renginio prikrovėme universalą iki lubų – vos liko vietos vairuotojui.

Vakaro kulminacija – Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio proga ir tematika, žiūrovai bei dalyviai galėjo išbandyti savo jėgas protmūšyje, kurio prizus įsteigė Kartlandas. Kova buvo gan įtempta, o nugalėtojas išaiškėjo tik ties paskutiniu klausimu, kur pagrindinį prizą iškovojo mergina, laimėjusi 100 eurų vertės karlando čekį. Po protmūšio sekė apdovanojimai, kur laimėtojai išsinėšė vos į ranką telpantį kalną prizų, kuriuos įsteigė Greenhill Motors, Mannol, Juhnos pynutės, Alyva.lt, Sticky.lt, ir kiekvienas jų gavo specialiai šiam renginiui Central City Motors gamintas rankų darbo taures papuoštas trispalve, prie kurių prisidėjo ir G Studija. Laimingiausieji du atsitiktine tvarka laimėjo ir profesionalias automobilių fotosesijas pas Galaunė Photography ir Gabrielė Naciūtė Photography.

Organizatoriai išskirtinai dėkoja Diesel Animals, Limpa lipdukams, už pagalbą organizuojant renginį, Soundsgood.lt už renginio garsą ir šviesą bei puikią atmosferą, Karographics už renginio dizainą, bei Adguru už visą renginio spaudą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius