Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaredas Leto meilės žaidime trise kvepalų „Gucci Guilty“ reklamoje

Galbūt Jus sužavėjo Jaredo Leto vaidmuo seriale „Mano vadinamasis gyvenimas“ (mielasis Jordanas Catalano)? O gal jis Jums labiau patiko filme „Rekviem svajonei“? Apie jo talentą byloja ir vaidmuo, kurį jis sukūrė šią vasarą pasirodžiusiame filme „Savižudžių būrys“. Nesvarbu, kaip tapote Jaredo Leto talento gerbėjais, jo pasirodymas naujausioje kvepalų „Gucci Guilty“ reklamoje nenuvils Jūsų. Ankstesniuose erotiniuose šių kvepalų reklamos klipuose pagrindinius vaidmenis atliko aktoriai Chrisas Evansas ir Evan Rachel Wood.
„Gucci Guilty“
„Gucci Guilty“ / Projekto partnerio nuotr.

Iš tiesų Jaredas Leto nėra naujokas reklamoje. Jau anksčiau yra nusifilmavęs Hugo Boss kvepalų „Hugo Red“ reklamoje.

Naujas Gucci Guilty reklamos klipas puikiausiai atspindi naujojo Gucci mados namų korifėjaus Alessandro Michele kūrybinę dvasią. Ir ne tik todėl, kad Leto yra Michele draugas. Klipas buvo filmuojamas Venecijoje, baroko stiliaus rūmuose. Jį režisavo garsusis Glenas Luchfordas, o pagrindinius vaidmenis atliko Jaredas Leto ir manekenės Julia Hafstrom bei Vera Van Erp. Glaustai perteikiant klipo siužetą įvardinti turbūt reiktų taip: „Trijulė tyrinėja vienas kitą ir aplinką nevaržydami savo seksualumo“. Toks būtų trumpas nuostabiausio Jūsų kada nors regėto meilės žaidimo trise apibūdinimas.

VIDEO: „Gucci Guilty“ reklaminis klipas

Trumpai apie vyriškus ir moteriškus kvepalus „Gucci Guilty“. Abeji kvepalai – tai ilgai lauktas nukrypimas nuo pabodusios konservatyvios tradicinės vyriškų ir moteriškų kvepalų aromato kompozicijos.

Projekto partnerio nuotr./„Gucci Guilty“ moterims
Projekto partnerio nuotr./„Gucci Guilty“ moterims

Moteriškų kvepalų „Gucci Guilty“ aromato kompozicijoje vyraujantis saldus alyvų kvapas susilieja su vyriškų kvepalų aromatui būdingu snapučių kvapu, o vyriškų kvepalų aromato kompozicijos pagrindą sudaro citrinų, levandų, pačiulių ir paprastai moteriškiems kvepalams naudojamas apelsinų žiedų kvapas.

Projekto partnerio nuotr./„Gucci Guilty“ vyrams
Projekto partnerio nuotr./„Gucci Guilty“ vyrams

Bet vėlgi, kam rinktis, kai galima turėti ir tą, ir tą? #GuiltyNotGuilty. Ieškokite kalėdinių Gucci pasiūlymų www.douglas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius