Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Juodojo penktadienio“ pasiūlymai – nuo išrankiausių skonių iki aštriausių pojūčių

Pirmu sniegu palepinti gyventojai jau kuria didžiųjų žiemos švenčių planus ir vis dažniau aplanko fizines ir elektronines parduotuves. O kas atsilaikytų, kai prieš akis – „Juodojo penktadienio“ nuolaidų koziris. Užsukti pirkinių intriguoja slapčiausius žmogaus pojūčius lepinti žadanti gurmaniškų pasiūlymų paletė.
Apsipirkimas
Apsipirkimas / 123RF.com nuotr.

„Dextera“ žada didelių nuolaidų langų uždangalams

Juodojo penktadienio proga parduotuvė „Dextera“ skelbia išpardavimą vidaus roletams, žaliuzėms ir tinkleliams nuo uodų!

Dextera nuotr./Būstas
Dextera nuotr./Būstas

Įsigykite mėgstamų langų uždangalų: populiariųjų roletų diena-naktis, žaismingų plisuotų žaliuzių, komfortą suteikiančių tinklelių nuo uodų ar medinių žaliuzių dabar, nes lapkričio 22-29 dienomis taikoma 35 proc. nuolaida.

Susikurkite estetišką, jaukią ir patogią aplinką už mažesnę kainą. Nuolaidos nesumuojamos ir netaikomos automatikai bei montavimui.

Juodajam penktadieniui į rinką išleista „Makita“ naujiena

Viena didžiausių pasaulyje profesionalių įrankių gamintoja, japonų kompanija „Makita“ šių metų Juodajam Penktadieniui išleido į prekybos vietas akumuliatorinių įrankių komplektą, skirtą tiek profesionaliam naudojimui, tiek namų ūkiui. 18V smūginis gręžtuvas-suktuvas ir 18V 1 kampinis šlifuoklis. Abu įrankiai – su bešepetėliniais varikliais. Kartu pridedami net trys 18V 3.0Ah akumuliatoriai iš plačiausios pasaulyje akumuliatorinių įrankių sistemos ir greitasis kroviklis. O patogiam transportavimui – itin patvarus „Makita“ lagaminas.

Makita nuotr./"Makita" įrankiai
Makita nuotr./"Makita" įrankiai

Gardi kava už ypatingą kainą!

Ar žinote, kad skania kava galite pasimėgauti ir iš lauko kavos aparato? Šviežiai malta „Lavazza“ pupelių kava – daugiau nei 300 kavos aparatų visoje Lietuvoje!

Coffee Addrress UAB nuotr./„Lavazza“ kavos aparatas
Coffee Addrress UAB nuotr./„Lavazza“ kavos aparatas

Didelis puodelis, patogus atsiskaitymas grynaisiais ar kortele. O prisijungusiems į Coffee Address CLUB – gėrimai už ypatingą kainą: pirmieji 5 puodeliai tik už 1 €!

KFC” vilios ikoniniu traškios vištienos kibirėliu

Restoranų tinklas „KFC” kviečia pasinaudoti specialiu „Black Friday” pasiūlymu ir užsisakyti ikoninį traškios vištienos kibirėlį tik nuo 3,5 Eur. Pasiūlymas galioja visuose KFC restoranuose.

Šių restoranų tinkle istorija prasideda nuo vieno kulinaro, pulkininko Harlando Sanderso, kuris daugiau nei prieš 80 metų sukūrė pirštus apsilaižyti verčiantį slaptą žolelių ir prieskonių receptą, kurį išraižė ant savo virtuvės durų.

KFC nuotr./Traškūs kibirėliai
KFC nuotr./Traškūs kibirėliai

„KFC” restoranuose vis dar laikomasi šios sėkmės formulės, su tikrais virėjais, kurie rankomis, šviežiai ruošia gardžią vištieną daugiau nei 24 tūkst. restoranų, 145 šalyse visame pasaulyje.

Šviežia, nešaldyta ir nemalta! Paragaukite visame pasaulyje populiarios traškios „KFC” vištienos, turinčios ilgaamžes tradicijas!

Tikrivaisiai.lt” iš Ispanijos džiugins ir nuolaida, ir vardiniu atviruku

„Tikrivaisiai.lt” kviečia dovanoti saulėtų ir tikrų vaisių skonį.

„Dovanokime vieni kitiems sveikatos, skonio ir saulėtos nuotaikos tiesiai iš Ispanijos ūkių! Ar gali būti geresnė dovana tiek „juodojo pentadienio“, tiek ir didžiausių metų švenčių stalui”, – klausia „Tikrivaisiai.lt”.

Partnerio nuotr./Vaisiai
Partnerio nuotr./Vaisiai

„Tikrivaisiai.lt” žada 10 proc. nuolaidą visoms išankstinėms šventinėms dovanoms. Įvairiausių dydžių ir skonių.

Su pristatymu visoje Lietuvoje. Taip pat prideda jūsų vardų atvirutes su palinkėjimais.

Akcija galioja iki lapkričio 30 dienos.

Romantika.lt” žada palepinti jūsų pojūčius

„Romantika.lt” siūlo intriguojančią dovaną, galinčią paįvairinti naujais pojūčiais tiek poros intymų gyvenimą, tiek suteikti daugiau malonumo moteriai.

Kompaktiškas, stilingo dizaino klitorinis stimuliatorius „Number One“ nustebins maloniais pojūčiais, ypač, jei antroji pusė anksčiau nėra bandžiusi sekso žaisliukų arba naudojusi vibratoriaus.

Romantika.lt nuotr./Klitorinis stimuliatorius „Number One“
Romantika.lt nuotr./Klitorinis stimuliatorius „Number One“

Lengvai sutelpantis delne, patogiai valdomas, ir dovanojantis net 11 skirtingų stimuliacijos intensyvumo lygių. Unikalia oro impulsų technologija išsiskiriantis stimuliatorius „Number One“ be tiesioginio kontakto su klitoriumi sukuria slėgio bangas ir dilgčiojančias pulsacijas, kurios teikia pojūčius artimus oraliniam seksui.

„Romantika.lt” neabejoja, kad šio stimuliatoriaus vieta ant kiekvienos moters naktinio stalelio. Jis atsparus vandeniui, o diskretiška išvaizda apgaulinga – jį galima supainioti ir su grožio prietaisu.

„Number One“ – nedidelė investicija, o „juodasis penktadienis“ puiki proga tai išmėginti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius