Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kad sodybos šildymas netaptų galvos skausmu

Šiltomis vasaros dienomis kiekvienas miestietis svajoja pabėgti nuo miesto triukšmo ir pasislėpti laukinės gamtos apsuptyje. Tačiau žiemą ši pramoga gali tapti tikru iššukiu tiems, kurie nėra tinkamai pasirūpinę savo sodybos ar vasarnamio šildymo sistema.
Šilumos siurblys
Šilumos siurblys / Bendrovės „City-Line LT“ nuotr.

Ieškome praktiško sprendimo

Šaltais ir žvarbiais žiemos vakarais, net tie, kurie turi galimybę nuvykti į savo nuosavą gamtos kampelį – lieka savo namuose. Pati mintis, kad teks atvykti į drėgnas, sušalusias patalpas neteikia jokio malonumo. Ieškodami alternatyvių sprendimų, norime užbėgti šioms problemoms už akių. Tačiau neretai dairydamiesi tinkamo šildymo sprendimo, susiduriame su įrenginių gausa ir įvairove.

Daugelis Lietuvos gyventojų jau pamėgo sparčiai populiarėjantį įrenginį – šilumos siurblį oras-oras. Ši šildymo sistema yra praktiška ir lengvai naudojama, o tarp sodybų ir vasarnamių savininkų jau seniai įgavo populiarumą. Šis šilumos šaltinis yra lengvai montuojamas ir nepriklausomai nuo lauko oro temperatūros – teiks naudą visais metų laikais. Vasarą jis veiks, kaip oro kondicionierius – atvėsins patalpas ir suteiks gaivaus oro pojūtį patalpose, o žiemą efektyviai jas šildys.

Teigiamos temperatūros palaikymas žvarbiomis žiemos dienomis

Svarbu paminėti, kad sodybos patalpose nuolat turėtų laikytis teigiama temperatūra, nepriklausomai nuo to, kad šaltaisiais žiemos vakarais nusprendėte likti savo namuose. Tie, kurie ignoruoja šią paprastą taisyklę, netolimoje ateityje susiduria su didesnėmis problemomis – pelėsiu ant sienų, baldų ir kitų interjero elementų. Jau net nekalbant apie šio “parazito” tiesioginę žalą žmogaus organizmui. Dažnai tenka susidurti ir su santechninių vamzdžių užšalimu. Sistemos oras-oras turėtojai išvengia šios problemos. Įrenginys suteikia galimybę palaikyti pastovią teigiamą (+8ºC) temperatūrą, o šios “prabangos” kaina yra tik 0,06-0,30 Eur už 1m² per mėnesį (priklauso nuo namo energetinės klasės).

Išmanusis valdymas

Vienas iš svarbiausių šio prietaisų prioritetų – tai oro temperatūros reguliavimas per atstumą. Sumontuotas šilumos siurblys oras-oras sodyboje suteiks galimybę valdyti ir reguliuoti patalpų oro temperatūrą iš bet kurios pasaulio vietos. Šios sistemos turėtojai iš anksto gali nustatyti norimą oro temperatūrą ir atvykti jau į sušilusius namus. Ši valdymą neabejotinai pamėgs tie, kurie net neįsivaizduoja savo gyvenimo be išmaniųjų įrenginių.

Kartais paprasti ir nedaug kainuojantys įrenginiai iš dalies pakeičia mūsų požiūri į įsisenėjusius stereotipus. O jų įsigijimas užtikrina maksimalų komfortą, energijos ir pinigų taupymą. Nepraraskite galimybės pasimėgauti gamtos teikiamais malonumais ir žiemą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius