Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip išlipti iš skolų liūno?

Naujieji metai, toli gražu, ne visiems prasideda džiugiais pažadais ir tikslais. Dažnas iš paskos tempiasi praeitų metų ar dar senesnes skolas ir įsipareigojimus. Tiesa, sakoma, kad pinigai laimės neatneša. Deja, jų neturėjimas ir skolų našta jau savaime neprimena laimingų akimirkų ir atima gyvenimo džiaugsmą.
Pinigai
Pinigai / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Kreditas

Vilties teikia atsiradusi refinansavimo paslauga. Tačiau, kiek tos vilties ir realios pagalbos galima gauti? Greitųjų kreditų įsipareigojimai, mokėjimų atidėliojimai, terminų praleidimai atveda iki antstolių ir sugadina žmogaus kreditingumą. Tuomet refinansuotojai prasiskolinusįjį mato kaip „netinkamą investiciją“: nepasitiki žmogumi, kuriam reikalinga pagalba. Tokiu atveju, išlipti iš skolų liūno tampa dar sunkiau.

Džiugu, kad ne visada. „Prasiskolinau.lt“ projekto komanda net ir šioje situacijoje yra pasiryžusi padėti. Šiuo metu – jie vieninteliai Lietuvoje rūpinasi, kad į bėdą papuolęs žmogus atgautų visą sprendimų laisvę ir kreditingumą, turėtų pasirinkimo teisę, gerą pasiūlymą ir banko sąskaitas, kuriomis galėtų disponuoti be apribojimų.

VIDEO: Prasiskolinau

Ne paslaptis, kad skolos administravimą perėmus valdyti antstoliams, prasideda didieji nemalonumai: paštu atkeliauja ilgi raštai ir teisiniai laiškai bei pranešimai, informuojantys ne tik apie jau esamą skolą, bet ir apie delspinigius, išieškojimo išlaidas ir situacija tampa kur kas sudėtingesnė. Kartu su atkeliaujančiu laišku, užblokuojamos prasiskolinusiojo banko sąskaitos, taip apribojant bet kokią galimybę laisvai disponuoti turimomis lėšomis – žmogus praranda laisvę ir sprendimų teisę. Atsiųsti raštai ir laiškai, dažniausiai, yra ganėtinai sudėtingi ir nesuprantami paprastam žmogui, o juose rasti atsakymą, ką daryti toliau – tiesiog neįmanoma.

Būtent atsidūrusiems tokiose sudėtingose situacijose ir tiesia pagalbos ranką „Prasiskolinau.lt“ komanda. Visos finansinės situacijos gali būti skirtingos, bet yra ir panašumų: jos visos svarbios, sudėtingos, bei išsprendžiamos. Nutinka taip, kad žmogus sugeba susimokėti palūkanas ar delspinigius, bet neišgali sukaupti visos įmokos sumos. Kas nutinka tuomet? Skola nemažėja, o žmogus kas mėnesį netenka dalies savo pajamų. Nutinka ir taip, kad toli gražu ne visi refinansavimo paslaugą teikiantys asmenys sutinka refinansuoti, ar suprasdami, kokioje keblioje padėtyje žmogus atsidūrė, pateikia, neva, kur kas patogesnį pasiūlymą. Deja, pastarasis irgi gali užspęsti į kampą. Kuo tuomet „Prasiskolinau.lt“ komanda geresnė?

Su šiuo projektu dirbantis komanda — ilgalaikę patirtį, dirbant su greitųjų kreditų administravimu, turintys žmonės, teisininkai ir savo srities profesionalai. Būtent dėl to darbas su prasiskolinusiojo problema prasideda nuodugnia situacijos analize bei informacijos suteikimu „žmonių kalba“. Dažnas skolos raštas, perspėjimas, antstolių bei skolų išieškotojų bendravimas vyksta teisiniais terminais, kurie toli gražu suprantami ne kiekvienam mirtingajam. „Prasiskolinau.lt“ pasirūpina, kad žmogus žinotų ir suprastų, kokioje situacijoje iš tikrųjų yra – tuomet galima ieškoti sprendimų, kaip jam grąžinti švarią kredito istoriją. Lygiai taip pat, komanda komunikuoja kliento vardu su antstoliais ir skolų išieškotojais. Siekiama, kad prasiskolinusiojo teisės būtų išsaugotos, jis būtų suprastas, vertinamas ir, svarbiausia, išgirstas. Kiekvienas dirbantis asmuo, įklimpęs į skolos liūną, pasitaręs su kompetentinga „Prasiskolinau.lt“ komanda, gali rasti sprendimo būdą. Komanda pasirūpina tiek galimybe naudotis banko sąskaitomis, tiek padeda jaustis finansiškai laisviau, suderinus skolos grąžinimo terminus ir palankesnes sąlygas, ar, netgi, rasdami būdų sumažinti turimus finansinius įsipareigojimus.

Taigi, visos situacijos skirtingos, bet išsprendžiamos: prasiskolinimas ir užblokuotos banko sąskaitos gali tapti visai neslegiančia, laiku grąžinama paskola, kuri dėl kompetentingo komandos darbo gali netgi sumažėti. Svarbiausia, kad tai – ne teorija, o realūs faktai ir jau pasiektas „Prasiskolinau.lt“ darbo rezultatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius