Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip išsirinkti tobulą vyrišką kuprinę? Peržiūrėkite 3 patarimus!

Ar jūsų aksesuarų kolekcijoje trūksta naujos ir stilingos kuprinės? Šiame stiliaus gide rasite kelis patarimus, kurie padės išsirinkti geriausią variantą!
Kaip išsirinkti tobulą vyrišką kuprinę? Peržiūrėkite 3 patarimus!
Kaip išsirinkti tobulą vyrišką kuprinę? Peržiūrėkite 3 patarimus! / Modivo nuotr.

Koks kuprinės dydis jums bus tinkamiausias?

Jeigu šiuo metu galvojate apie kuprines vyrams ir norėtumėte įsigyti naują aksesuarą, peržvelkite šį stiliaus gidą. Taip sužinosite tris patarimus, kurie padės renkantis būtent jums tinkamiausią prekę!

Visų pirma, nepamirškite pagalvoti apie kuprinės dydį. Ar planuojate ją naudoti ir kelionėms? Tada jums pravers šiek tiek didesnė kuprinė iš internetinės parduotuvės MODIVO. Tokį aksesuarą galėtumėte panaudoti ir vietoje pagrindinio kelioninio krepšio ar lagamino.

Žinoma, jeigu jums reikia tik nedidelės kuprinės darbui arba laisvalaikiui, pasižymėkite tokį dydį internetinės parduotuvės paieškos sistemoje ir dar greičiau rasite asmeninius pasiūlymus.

Daugybę įvairių kuprinių modelių jau dabar galite rasti čia: https://modivo.lt/c/vyrams/rankines-ir-kuprines/kuprines.

Kaip išrinkti geriausią kuprinę darbui?

Ar ieškote tokio elegantiško aksesuaro, kuris tiktų darbui? Tada pagalvokite apie neutralių atspalvių odines kuprines (pvz., juodas, rudas, pilkas ir kt.). Natūrali oda padės užtikrinti tokio pirkinio ilgaamžiškumą, todėl kuprine galėsite mėgautis ne vienerius metus.

Envato Elements nuotr./Kaip išsirinkti tobulą vyrišką kuprinę? Peržiūrėkite 3 patarimus!
Envato Elements nuotr./Kaip išsirinkti tobulą vyrišką kuprinę? Peržiūrėkite 3 patarimus!

Būtent neutralios spalvos bus lengvai priderinamos prie bet kokių darbui pasirinktų drabužių. Ar darbui norite rinktis šiltą paltą? O galbūt mėgaujatės saulėta diena ir norite priderinti džinsinę striukę prie odinės kuprinės (daugybę stilingų džinsinių striukių galite rasti čia: https://modivo.lt/c/vyrams/drabuziai/striukes/dzinsines-striukes)? Šis aksesuaras tiks visais atvejais!

Kuprinės ir avalynė – kaip tai derinti?

Kuprines taip pat galite derinti ir prie pasirinktos avalynės. Pavyzdžiui, galite derinti rudus odinius aulinukus ir rudą odinę kuprinę – toks paprastas pasirinkimas padės atrodyti stilingai be didelių pastangų. Panašūs avalynės ir aksesuarų atspalviai arba medžiagos padės susikurti įdomius derinius kiekvieną dieną.

Ar jau norite pasiruošti šiltoms dienoms su įvairiais išpardavimais? Tada rinkitės klasikinius baltus sportinius batelius arba patogius mokasinus, kurie padės atrodyti elegantiškai ir tiks prie madingos naujos kuprinės. Vyriška mada: vasarą išbandykite šią avalynę iš internetinės parduotuvės MODIVO ir pasiruoškite atrodyti itin stilingai!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius