Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip įteikta dovana nustebins mylimąją?

Artėja viena iš gražiausių pavasario švenčių - kovo 8-oji! Šią dieną vyriškiai užplūsta gėlių parduotuves ir renkasi iš galybės gėlių rūšių ir spalvų. Pirma svarbi užduotis tampa išrinkti tinkamas gėles mylimajai ir antra ne mažiau svarbi, kaip jas originaliai įteikti?
Gėlės
Gėlės / Projekto partnerio nuotr.

Pirmasis žingsnis, žinoma, yra gėlių išrinkimas, juk dabar parduotuvėse pilna visokiausių gėlių rūšių, kurių kartais ir pavadinimo nežinome. Tačiau kovo 8-oji nebyliai tituluojama tulpių diena. Tulpės – atgimstančios gamtos ir įsimylėjėlių gėlės, kiekviena moteris apsidžiaugs galėdama šiomis gėlėmis grožėtis savo namuose. Kartu su žydinčiomis tulpėmis namuose ir pavasario šilumos tampa lengviau sulaukti. Žinoma, jei norite būti ne toks, kaip visi ir nenorite dovanoti tulpių, pavasarinėmis gėlėmis tituluojami ir irisai ar narcizai, iš kurių taip pat išeis puiki puokštė.

Išsirinkus gėles taip pat būtina nuspręsti, kaip jas norite sukomponuoti. Ar gėles dovanoti įprastinės puokštės forma ir surišti kaspinėliu, ar rinktis gėlių dėžutes, kurios šiuo metu ypač populiarios. Išsirinkus gėles dovanoti dėžutėje, jūsų mylimoji tikrai neliks nenustebinta.

Kovo 8-ąją prie gėlių parduotuvių nusidriekia eilės, tad skubantiems puiki alternatyva yra gėlių pristatymas į namus. Taip pat, taip įteiktos gėles nepaprastai nustebins Jūsų išrinktąją. Kiekviena moteris bent kartą gyvenime nori būti nustebinta gavusi gėlių iš gėles pristatančio kurjerio. Moterys, pravėrusios duris ir pamačiusios kurjerį su gėlių puokšte, būna nepaprastai nustebintos ir iš karto pradeda svarstyti, kas jas galėjo taip maloniai pradžiuginti. Šią intrigą galite išlaikyti ir prie gėlių nepridėti papildomo atviruko ir nepasirašyti nuo ko šios stulbinamos gėlės. Ir tik tuomet, kai susitiksite su savo mylimąja, atskleisti šią paslaptį.

Populiarėjanti paslauga – gėlių pristatymas į namus – pristatys išsirinktą gėlių puokštę Jūsų mylimajai, sutartą valandą, sutartoje vietoje. O rinkdamiesi gėles iš internetinės parduotuvės ROYAL FLOWERS, kuri pristato gėles į namus Vilniuje, pristatymas nieko nekainuos.

Moteris stebinti reikia visada, o jei tai darote ypač retai, pasinaudokite kovo 8-osios proga ir nustebinkite jas taip, kaip dar niekada to nedarėte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius