Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip neprašauti per Valentino dieną renkantis gėles mylimajai?

Daugelis žmonių visame pasaulyje švenčia Valentino dieną rodydami savo mylimiems žmonėms dėmesį ir dėkingumą, kad jie yra šalia. Valentino dienos paminėjimo variantų yra įvairių, vieni eina romantiškos vakarienės restorane, kiti renkasi kelionę į užsienį, o treti šią dieną renkasi savo sužadėtuvėms.
„WOW FLOWERS“ gėlės dėžutėje
„WOW FLOWERS“ gėlės dėžutėje / Projekto partnerio nuotr.

Nesvarbu, kaip šią dieną paminėti nuspręsite Jūs, tačiau ši įsimylėjėlių diena negali būti paminėta be gėlių!

Išrinkti gėles mylimajai atrodo nėra sunki užduotis, juk gėlių dabar galima nupirkti kiekviename prekybos centre ar turguje. Tačiau čia parduodamos gėlės dažnai neturi jokio estetinio vaizdo, parduodamos transportavimo pakuotėse ir dažnai taip dovanojamos. Nepadarykite šios klaidos. Moterims dažnai rūpi originalumas ir tikriausiai nesuklysime sakydami, kad dovanodami raudonų rožių puokštę per daug nenustebinsite savo išrinktosios. Kaip išrinkti tinkamas gėles savo mylimajai ir tikrai padaryti jai įspūdį?

Čia Jums padės „WOW FLOWERS“ gėlės dėžutėje. Tai nauja tendencija gėlių pasaulyje. Gėlės dėžutėje jau užkariavo visų pasaulio moterų širdis ir kiekviena slapta pasvajoja, kaip ši užburiančios elegancijos gėlių puokštė papuoš jų namus. Gėlės dėžutėje, tai šiuolaikiška ir labai patogi dovana, šios gėlės ilgiau džiugins Jūsų mylimąją, nes ilgiau išlieka šviežios. Taip pat Jūsų mylimajai nereikės sukti galvos, kur pamerkti dovanotas gėles, nes dėžutė yra išskirtinė vazos alternatyva. „WOW FLOWERS“ siūlo įvairių spalvų rožes, tulpes, skirtingų gėlių kompozicijas dėžutėje. Galite rinktis dėžutės dydį, spalvą ir formą. Tikrai išsirinksite, tai kas nustebins Jūsų mylimąją.

Per meilės šventę Valentino dieną, norisi būti kartu su savo mylimaisiais, tačiau dėl įvairių priežasčių kartais tai yra neįmanoma. Gera naujiena yra ta, kad gėles dėžutėje galima pristatyti į namus, biurą ar bet kokią kitą vietą visame Vilniaus mieste. Gėlių pristatymas Vilniuje nemokamas!

Kad Jūsų mylimoji pajustų Jūsų buvimą šalia, prie kiekvieno užsakymo pridedama nemokama atvirutė, kurios tekstą galėsite užpildyti užsakymo formoje ir Jūsų gražiausi žodžiai kartu su gražiausia gėlių dėžute pasieks Jūsų išrinktąją.

Galite būti tikri gėlių dėžutėje puokštė tikrai nuguls Jūsų mylimosios Instagram ar Facebook nuotraukų galerijoje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius