-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno vežėjų klubas atšventė jubiliejų

Prieš du dešimtmečius Kauno regiono vežėjai susibūrę į Kauno vežėjų klubą šį mėnesį mini dvidešimties veiklos metų jubiliejų. Ta proga Raudondvario dvaro Menų inkubatoriuje buvo organizuotas šventinis vakaras.
Padėkomis buvo apdovanoti 7 klubo steigėjai
Padėkomis buvo apdovanoti 7 klubo steigėjai / Luko Kazakevičiaus nuotr.

Į jį susirinkę klubo nariai ir svečiai klausėsi Astos Pilypaitės ir Alytaus miesto choro bei atlikėjos Kristinos Mažeikaitės atliekamų dainų, stebėjo KTU tautinio meno ansamblio „Nemunas“ ir ledo architekto Mindaugo Tandzegolskio pasirodymus. Renginį vedė aktorius Vytautas Rumšas, o šventės dekoracijomis rūpinosi Mantas Petruškevičius.

Šventinio vakaro metu padėkomis buvo apdovanoti 7 klubo steigėjai ir 3 buvę prezidentai. Klubo nariams už jų indėlį į Kauno regiono plėtrą dėkojo ir specialias padėkas teikė Kauno pramonės, prekybos ir amatų rūmų, Kauno rajono savivaldybės, Kauno krašto pramoninkų ir darbdavių asociacijos bei Lietuvos nacionalinės vežėjų automobiliais asociacijos „Linava“ atstovai.

„Kauno vežėjų klubui priklauso per 40 didžiausių socialiai atsakingų transporto įmonių vadovai. Gal iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad esame konkurentai, tačiau iš tikro esame partneriai, kurie nuolatos bendradarbiauja tarpusavyje ir dalijasi patirtimi, mokosi bei tobulėja. Susitikę visuomet aptariame tiek Lietuvos, tiek užsienio šalių transporto sektoriaus aktualijas bei sprendžiame savo problemas. Džiugu, kad Kauno vežėjų indėlį į regiono plėtrą ir vystymąsi pastebėjo įtakingos verslo ir valdžios institucijos, kurios apdovanojo aktyvius ir daug nuveikusius narius“, – apie Kauno vežėjų klubo veiklą pasakoja jo prezidentas Artūras Rutkauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius