-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kėlimo produktai ir paslaugos

Plieninių lynų ir kėlimo įrangos tiekėja bendrovė „Certex Lietuva“, klientams siūlanti individualius kėlimo sprendimus, techninio aptarnavimo darbus, vykdo bandymus ir patikras, mokymus, remontą, taip pat suteikia techninę priežiūrą ir reikiamus produktus. Kėlimo darbai vyksta įvairiose vietovėse, tokiose kaip statybos, uostai, šachtos, todėl čia dirbantys specialistai, atsižvelgę į kliento poreikius, gali pasiūlyti geriausius įrangos sprendimus ir paslaugas, kurios leis dirbti veiksmingai ir išpildys visus techninius kėlimo darbų reikalavimus. Bendrovės gaminių asortimentą sudaro apie 7000 prekių, todėl toliau straipsnyje bus plačiau aprašoma bendrovės siūloma produkcija ir įranga.
„Misionierių sodo“ projekto statybos
„Misionierių sodo“ projekto statybos / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Certex Lietuva“ siūlomi kėlimo kranai yra trijų rūšių: tiltiniai, gembiniai ir lengvų konstrukcijų. Taip pat galima įsigyti tokius kranų komponentus kaip elektrinis telferis su plieniniu lynu arba grandine, krano važiuoklė ir pan. Bendrovė projektuoja ir gamina įvairių rūšių kranus, o jų patvirtintos ir derančios dalys užtikrina saugiai, veiksmingai ir patikimai vykstantį darbą. Kranai atlieka tokias funkcijas kaip garsinis signalas, įspėjamoji šviesa, apsauginis įtaisas nuo susidūrimo, atsarginis valdiklis, siųstuvas ir pan. Bendrovė „Certex Lietuva“ taip pat yra rinkos lyderė, tiekianti ypač kokybiškus plieninius lynus bet kokio tipo kranams ir gervėms ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Konsultuojantis su bendrovėje dirbančias specialistais arba apžiūrėjus siūlomą įrangą internetu galima išsirinkti reikiamus trosus kranams, pramonei ar jūriniams sektoriams. Plieniniai lynai yra bendrosios paskirties, skirti kranams, liftams ir keltuvams. Taip pat yra galimybė įsigyti nerūdijančio plieno, įtempimo ir tvirtinimo lynų plieninio lyno kranams. Šie parduodami su metaline šerdimi, plastiko užpildu, su sutankintom gijom arba kaip VERO 4 su keturiomis gijomis. Platus lynų ir trosų asortimentas leidžia pasirinkti reikiamą gaminį, atitinkantį saugumo ir kokybiškumo reikalavimus.

Plieninių lynų komponentai yra šie: suspaudikliai, lynžiedžiai, įtempimo griebtuvai ir kojinės, antgaliai ir aksesuarai, blokai ir skriemuliai įvorės presavimui, tepalai ir kiti priedai. Kėlimo stropai parduodami bet kokio reikiamo tipo, ilgio ir kėlimo galios. Stropai dažniausiai yra skirstomi į plieninio lyno, grandininius bei tekstilinius. Taip pat galima įsigyti stropų apsaugas – apsaugines rankoves, grandinių ir lynų, kampų apsaugas. Kėlimo ir tvirtinimo grandinės parduodamos įvairių reikalingų klasių, trumpų arba ilgų grandžių. Bendrovė siūlo didžiausią grandinių pasirinkimą visoje Lietuvos teritorijoje. Kėlimo darbams atlikti yra reikalingi kėlimo komponentai, kurie yra skirstomi į klases. Taip pat prireikia kėlimo kablių, jungčių, kilpų, sukučių ir templių. Jei nesate tikri, kokio pobūdžio komponentų darbams atlikti reikės, visuomet galima pasikonsultuoti su bendrovėje dirbančiais specialistais, padėsiančiais atrasti geriausią sprendimą.

Įmonė siūlo įvairius kėlimo mechanizmus, tokius kaip elektriniai arba pneumatiniai telferiai, grandinės arba svirtinės talės, traversiniai vežimėliai, plieno lyno gervės, griebtuvai, kėlimo magnetai, domkratai, kraninės svarstyklės, hidrauliniai cilindrai bei aukštos kokybės krovinių transportavimo įranga. Viena iš pastarųjų – palečių keltuvas su svarstyklėmis. Toks palečių keltuvas yra rankinis, turintis dvigubus ratus priekyje. Jo svarstyklės yra maitinamos įkraunamomis baterijomis. Viena patogių keltuvo funkcijų – automatiškas išsijungimas nedarbo metu. Iš tvirto plieno pagamintas keltuvas siekia net 2000 kg keliamąją galią, kėlimo aukštis – 200 mm. Keltuve yra įrengtas didelis LCD ekranas, kuriame galima matyti pakuotės svorį. Taip pat palečių keltuvai gali būti žirkliniai, rankiniai, nerūdijančio plieno.

Certex Lietuva“ tiekiama kėlimo įranga yra kėlimo traversos, šakiniai palečių keltuvai, įranga rulonams kelti ir kita speciali kėlimo įranga. Krovinių tvirtinimo įranga yra ypač svarbi tam, kad kroviniai būtų transportuoti saugiai. Kroviniams tvirtinti naudojami tekstiliniai diržai, tvirtinimo grandinė, plieno lynas r įvairūs kiti komponentai.

Dirbant aukštai taip pat būtina pasirūpinti saugumu ir įsigyti reikiamą įrangą, kurią apžiūrėti galima bendrovės tinklapyje. Įrangą sudaro saugos apraišai, virvės, karabinai ir kita įranga – kopimo įtaisas, kritimo sulaikymo blokas, trikojis, įrankių krepšys, gelbėjimo įrenginys ir pan. Kita bendrovės parduodama ir tiekiama įranga – tvirtinimo elementai. Tai yra komercinės jungtys, templė, skriemuliai, kabliai, karabinai bei virvės. Visus šiuos produktus ir įrangą galima įsigyti kreipiantis į bendrovę „Certex Lietuva“, kurios biurai įsikūrę didžiausiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje ir Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius