-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiekvienam buhalteriui svarbi diena! UAB DINETA skelbia konkursą

Antrąjį Gegužės penktadienį buhalteriai mini profesinę šventę. Šiais metais, gegužės 13 dieną, UAB DINETA ketina pasitikti taip pat ypatingai. Įmonė skelbia konkursą, kuriame kviečia dalyvauti visus!
Buhalterinės apskaitos programa „Dineta“
Buhalterinės apskaitos programa „Dineta“ / UAB „Dineta“ nuotr.

Buhalterinės apskaitos programa DINETA.web – viena iš UAB DINETA siūlomų programų, veikianti debesų kompiuterijos principu, todėl turėdami interneto prieigą, galite naudotis apskaitos programa iš bet kur. DINETA.web yra nedaloma į modulius, tad su licencija, įgyjate šimtaprocentinį buhalterinės programos funkcionalumą.

Jau penkerius metus apskaitos sistemą DINETA.web naudojanti UAB Remedija vyr. finansininkė Danutė Doškienė tikina, jog dirbdama šia buhalterine programa jaučiasi lyg namuose. „Programa labai palengvina kelią iki finansinės atskaitomybės, kiekvienu momentu galime pasitikrinti pirkėjų ir tiekėjų skolas, atsiskaitymų balansą, atsargų likučius. Banko išrašus importuoju, o tai labai taupo darbo laiką. Kadangi atsiskaitymai vyksta pagal kiekvienos knygos pardavimą, darome daug ataskaitų tiekėjams. Be programos, manau, būtų neįmanoma apskaita pagal kiekvieną poziciją. Naudojamės ataskaitomis darant prekių užsakymus, grąžinant užsigulėjusias prekes ir pan.“ – darbo su DINETA.web privalumus vardija Danutė Doškienė.

Kelioms įmonėms buhalterinę apskaitą tvarkanti Gabija Kuliešienė tvirtina, jog dirbti DINETA.web programa jai yra lengva dėl to, jog ši buhalterinė programa yra paprasta ir ją įsisavinti nesudėtinga, o ir aptarnavimas yra geras. 

Dalyvauk ir laimėk!

Dalyvauk konkurse ir laimėk net 2 DINETA.web licencijas! Siųsk buhalterio darbo vietos nuotrauką el. paštu info@dineta.lt ir rink nugalėtoją, nes juo gali tapti ir Tu!

Visos atsiųstos nuotraukos bus talpinamos UAB DINETA facebook paskyroje, o laimėtoją išrinksite Jūs, prie labiausiai patikusios nuotraukos spausdami mygtuką „Patinka“. Dalinkitės šia žinia su visais, kam reikalinga apskaitos sistema, nes daugiausiai „Patinka“ surinkusi nuotrauka taps nugalėtoja, o ją atsiuntusiam žmogui (arba įmonei) gegužės 13 d. bus įteikti net du DINETA.web licencijų paketai bei 2 val. nemokamų apmokymų (kiekvienai licencijai). Buhalterinės apskaitos programa DINETA.web nemokamai galėsite naudotis visus metus.

Jei įmonė, kurioje dirbi, dar nesinaudoja buhalterine programa DINETA.web arba pažįsti puikų buhalterį, kuriam norėtum įteikti dovaną gegužės 13 d., dalyvauk konkurse!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius