-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kino žvaigždė Jeremy Ironsas rinkimuose palaiko A.Zuoką

„Oskaro“ laureatas, legendinis britų aktorius Jeremy Ironsas pareiškė, kad palaiko Prezidento rinkimuose Vilniaus merą Artūrą Zuoką.
Jeremy Irons: Aš savo balsą atiduočiau Artūrui Zuokui
Jeremy Irons: Aš savo balsą atiduočiau Artūrui Zuokui

„Pažinodamas jį, aš nenustebęs, kad jo rinkimų šūkis yra “Lietuva – viskas įmanoma”, nes mes matėme Vilniuje, kaip jis išsprendė problemas, rado kūrybingus sprendimus, kaip jis dirba su žmonėmis, motyvuoja dirbti drauge. Ir jei A.Zuokas gali tą padaryti sostinėje, tikiu, kad jis tą gali padaryti ir visoje šalyje“, – klipe sako legendinis aktorius Jeremy Ironsas.

A.Zuokas su J.Ironsu susipažino prieš keletą metų, kai jis Lietuvoje dalyvavo filmuojant „Elžbieta I“.

„Jeremy Irons tuo metu dažnai pusryčiaudavo viename restorane Vilniuje. Užkalbinau, ir taip pradėjome bendrauti, susirašinėti. Kartą drauge su Jeremy, jo kolega aktoriumi amžiną atilsį Dennis' Hopper'iu, Rusijos kino ir meno atstovais patraukėme į labai įdomią kelionę motociklais – iš Peterburgo į Maskvą. O kelionėse geriausiai pažinsi esamus ir būsimus draugus“, – pasakojo neseniai Jeremy Irons namuose  Londone lankęsis Artūras Zuokas. 

Jeremy Ironsas vaidino tokiuose filmuose kaip „Prancūzų leitenanto moteris“ (jo partnerė buvo aktorė Meryl Streep). 1990 m. Jeremy Ironsas pelnė “Oskaro„ apdovanojimą už milijonieriaus, kaltinamo žmonos nunuodijimu, vaidmenį juostoje “Likimo nepakeisi“, Emmy apdovanojimą už filmą „Elžbietė“. Tarp jo filmų yra „ Lolita“, „Kafka“, „Dvasių namai“, „Žmogus su geležine kauke“, „Ketvirtas angelas“, „Laiko mašina“ ir kiti. Kai kurie jų buvo rodyti ir Lietuvos kino teatruose.

VIDEO: Jeremy Irons: Aš savo balsą atiduočiau Artūrui Zuokui

Politinė reklama. Apmokėta iš Artūro Zuoko politinės kampanijos sąskaitos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius