TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Klaipėdiečiai sukūrė išmanią darbuotojų valdymo sistemą

Klaipėdoje veikianti bendrovė „Cherry Team“ sausio mėnesio pradžioje baigė kurti verslo valdymo sistemą, kuri verslams padės lengviau ir paprasčiau valdyti vidinius dokumentus, skaičiuoti darbuotojų atlyginimus ir valdyti projektus.
Gytis Paulavičius
Gytis Paulavičius / „Cherry Team“ nuotr.

Bendrovės vadovas Gytis Paulavičius sako, kad idėja kurti tokią sistemą jis turėjo seniai, o darbai prasidėjo 2020-ųjų pradžioje: „Jau ne vienerius metus esu versle ir matau su kokiomis problemomis susiduria verslas, darbuotojai, įmonių administracijos.

„Visada domėjausi technologijomis. Gyvename laiku, kai galime daug procesų automatizuoti ir juos daryti daug efektyviau ir greičiau. Todėl sprendimas sukurti verslo valdymo sistemą atėjo natūraliai, nes mačiau iššūkius, su kuriais susiduria verslas ir žinojau, kad pritaikius IT, galima sukurti galingą įrankį, kuris palengvins įmonėms veiklą“, – sako G.Paulavičius.

G.Paulavičius pasakoja, kad naująją sistemą sudaro penki moduliai – automatinė atlyginimų skaičiavimo skaičiuoklė, personalo valdymo sistema, dokumentų valdymo sistema, projektų valdymo sistema ir vidinės komunikacijos sistema.

„Kiekvienas modulis sprendžia konkrečias problemas. Atlyginimų skaičiuoklė leidžia tiek darbdaviui, tiek ir pačiam darbuotojui matyti visą išdirbtą laiką, tai ypač svarbu, jeigu yra skaičiuojamos išdirbtos valandos. Abi pusės gali matyti sukauptas atostogas, visas išmokas, sumokėtus mokesčius. Tai suteikia daugiau skaidrumo ir kartu palengvina įmonės finansininko darbą, nes atlyginimų skaičiavimas tampa labai paprastas“, – sako G.Paulavičius.

Kaip teigia įmonės vadovas, dokumentų valdymo sistema leidžia įmonės administracijai daug lengviau siųsti dokumentus darbuotojams bei gauti jų patvirtinimą ar parašą. Projektų valdymo sistema leidžia skirstyti užduotis darbuotojams bei sekti jų įgyvendinimą, o vidinės komunikacijos sistema suteikia galimybę įmonės administracijai daug paprasčiau bendrauti su savo darbuotojams bei turėti nuolatinį komunikacijos kanalą su jais.

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad visa sistema ir šie moduliai leis įmonėms daug paprasčiau ir lengviau valdyti procesus“, – sako G.Paulavičius.

Paklaustas, ar rinkoje yra tokių sistemų atitikmenų, „Cherry Team“ vadovas sako, kad yra pavienės sistemos, bet sistemos su tokiu kiekiu funkcijų – nėra.

„Vidinei komunikacijai ir projektų valdymui mes galime naudoti ir „Teams“ ar „Monday“ aplikacijas, bet jos neturi funkcijos skaičiuoti atlyginimų ar personalo valdymo funkcijos. Rinkoje egzistuoja daug pavienių įrankių, bet vieno įrankio, kuris apimtų visas sritis – nėra. Ir čia mes turime kalbėti apie paprastumą ir patogumą. Pastebiu, kad įmonės turi daug skirtingų aplikacijų ir duombazių, kur sudėti skirtingi dokumentai. Mes rinkai siūlome vieną specializuotą sprendimą“, – sako G.Paulavičius.

G.Paulavičius teigia, kad į sistemos kūrimą buvo investuota kiek daugiau kaip pusė milijono eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius