Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kodėl žmonės taip mėgsta „Marshall“? TOP 5 Populiariausios „Marshall“ nešiojamos kolonėlės 2023 m.

Mums visiems patinka turėti galimybę rinktis, norime patys spręsti, ką daryti ir kur eiti. Todėl nieko keisto, kad mėgstame pirkti įrenginius, kurie suteikia mums laisvę. Varlė.lt specialistai pastebi, kad žmonės vis dažniau ieško ir įsigyja belaides nešiojamas kolonėles, kurios leidžia klausytis muzikos praktiškai bet kur, o populiariausių sąrašuose karaliauja „Marshall“.
Kodėl žmonės taip mėgsta „Marshall“?
Kodėl žmonės taip mėgsta „Marshall“? / „Marshallheadphones.com“ nuotr.

Gamintojas siūlo nešiojamas kolonėles ir ausines, kurios išsiskiria itin kokybišku garsu bei stilingu dizainu. „Marshall“ nešiojamos kolonėlės – tai puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta klausytis muzikos ir tai daryti naudojantis tik aukštos kokybės įranga. Kaip išsirinkti gerą „Marshall“ nešiojamą kolonėlę? Ką turėtumėte patikrinti prieš pirkdami? Pasak Varlė.lt ekspertų, renkantis bet kokią nešiojamą kolonėlę, yra keletas veiksnių, kuriuos būtina įvertinti. Pirmiausia, svarbus yra įrangos galingumas, nes paprastai, kuo didesnis galingumas, tuo geresnį garso efektą gauname, tačiau svarbu akcentuoti tai, kad didesnis garsumas nėra lygu geresnei garso kokybei. Nešiojamos kolonėlės garso kokybei įtakos turi visi parametrai: tiek galia, tiek dažnio atsakas, tiek varža ir jautrumas, tiek jungiamumo galimybės.

TOP 5 Populiariausios „Marshall“ nešiojamos kolonėlės 2023 m.

„Marshall“ įranga – tai garantuotas kokybė ir kultinis dizainas, kuris turi gerbėjų visame pasaulyje. Kokį modelį verta padovanoti sau ar artimam žmogui šiais metais? Varlė.lt specialistai dalinasi TOP 5 populiariausiais „Marshall“ nešiojamų kolonėlių modeliais.

1. „Marshall Stanmore II Bluetooth“

„Stanmore II“ – kone universaliausia „Marshall“ nešiojama kolonėlė, puikiai tinkanti bet kokiai patalpai: didelei ar mažai. Šis modelis pilnai išpildo gamintojo aukštos kokybės pažadą. Pažangių komponentų, tokių kaip du 15 vatų D klasės stiprintuvai aukštųjų dažnių garsiakalbiams ir 50 vatų D klasės stiprintuvo žemųjų dažnių garsiakalbiui, dėka „Stanmore II“ kolonėlė skleidžia itin aiškų ir tikslų garsą net ir esant dideliam garsumui. Naudojant „Bluetooth 5.0“ ir „Qualcomm APTX“ technologiją, nešiojama kolonėlė leidžia klausytis nuostabaus stereofoninio garso be jokių laidų.

„Marshall.com“ nuotr./Marshall Stanmore II Bluetooth
„Marshall.com“ nuotr./Marshall Stanmore II Bluetooth

2. „Marshall Acton II Bluetooth“

„Acton II“ yra itin maža „Marshall“ nešiojama kolonėlė, tačiau, nepaisant kompaktiško dydžio, ji pasižymi galingu garsu. Jos puikiai subalansuotas garsas visame dažnių diapazone pasižymi ir giliais žemais dažniais, ir aiškiu vidutiniu dažniu, ir išplėstiniais aukštaisiais dažniais. „Marshall Acton II“ turi „Bass-Reflex“ tipo korpusą, todėl žemų dažnių garsas skamba dar geriau. Be to, šis įrenginys turi vieną žemų dažnių garsiakalbį ir du aukštų dažnių garsiakalbius. Toks derinys užtikrina visavertį garsą visame dažnių diapazone.

3. „Marshall Emberton“

„Emberton“ modelyje pritaikyta „True Stereophonic“ – unikali „Marshall“ gamintojo daugiakrypčio garso forma. Patirkite absoliutų 360° kultinės kokybės garsą. Atskiriant erdvinį stereofoninių įrašų turinį, „Emberton“ išgauna kur kas galingesnį garsą nei jo dydis ir pranoksta daugumą savo klasės nešiojamų kolonėlių. „Emberton“ užtikrina daugiau kaip 20 valandų belaidžio muzikos grojimo po vieno įkrovimo. Kolonėlės konstrukcija pasižymi itin aukštu IPX7 atsparumu vandeniui – galima panardinti į 1 metro gylį 30 minutėms. Tai itin kompaktiška kolonėlė, kurią patogu pasiimti su savimi į išvykas, todėl gali būti puiki dovanos idėja aktyviems žmonėms, kurie neįsivaizduoja savo gyvenimo be kokybiško garso.

„Varle.lt“ nuotr./Marshall Emberton
„Varle.lt“ nuotr./Marshall Emberton

4. Marshall „Willen“

Kitas itin populiarus šiais metais modelis – „Marshall Willen“ nešiojama kolonėlė su Bluetooth 5.1 ryšiu, kurio veikimo nuotolis siekia iki 10 m. Joje įmontuotas vienas 50,8 mm viso diapazono dinaminis garsiakalbis, generuojantis 100-20000 Hz dažnių diapazono garsą, ir 2 pasyvūs radiatoriai. Dėl kompaktiško dydžio ir minimalistinio dizaino kolonėlė sveria tik 310 g, todėl ją patogu nešiotis ir tai taip pat ideali dovana mėgstantiems keliauti su muzika žmonėms. Svarbu paminėti, kad šios kolonėlės tvirtoje konstrukcijoje nėra PVC, o 60 % plastiko yra perdirbto iš panaudotos elektronikos. „Willen“ modelis įgyvendina „Marshall“ pažadą laikytis tvaresnio požiūrio ir kartu išlaiko ikonišką dizainą, įkūnijantį šio prekės ženklo paveldą.

5. „Marshall Uxbridge“ (su „Google“ asistentu)

„Uxbridge Voice“ sujungia legendinį „Marshall“ garsą ir „Google Assistant“ pagalbą laisvų rankų įrangą, todėl kolonėlė yra išties išmani. Ši kolonėlė yra nedidelė, bet skleidžia stiprų garsą, todėl kolonėlė užtikrina švarų ir tikslų garsą. Naudodamiesi „Google Assistant“ galite groti ir valdyti mėgstamą muziką bei mėgautis mėgstamomis dainomis, kad ir kokiame kambaryje būtumėte.

Visai nesvarbu, kokio modelio „Marshall“ įrenginį pasirinkite, nes net mažiausia šio gamintojo kolonėlė leis mėgautis firminiu „Marshall“ skambesiu, aukšta kokybe ir ikoniniu dizainu bei taps dovana, kuri garantuojai paliks įspūdį ir tarnaus ilgai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius