-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kurjeriu tapęs G. Savickas į penktą aukštą tempė arklį

Kurjeriu dienai tapęs žinomas aktorius Giedrius Savickas prekes užsakiusiems gyventojams pateikė iš koto verčiantį pasiūlymą: gausite ne tik užsakytą prekę, bet ir mane trims dienoms. Prie durų žinomą aktorių su siunta rankose pamatę klientai neslėpė nustebimo. O išgirdę G. Savicko trijų dienų garantinio aptarnavimo pažadą, pratrūko juoku. Tokią staigmeną kovo 19 d. minimos Kliento dienos proga savo klientams pateikė internetinė parduotuvė Pigu.lt.
Kurjeriu dienai tapęs žinomas aktorius Giedrius Savickas prekes užsakiusiems gyventojams pateikė iš koto verčiantį pasiūlymą: gausite ne tik užsakytą prekę, bet ir mane trims dienoms.
Kurjeriu dienai tapęs žinomas aktorius Giedrius Savickas prekes užsakiusiems gyventojams pateikė iš koto verčiantį pasiūlymą: gausite ne tik užsakytą prekę, bet ir mane trims dienoms.

G. Savickas darbą pradėjo sandėlyje, kuriame tarp daugybės prekių turėjo susirasti užsakytąsias klientų. Susidėjęs dėžes į automobilį, aktorius patraukė pas pirkėjus.

Klientų reakcijos į jiems siuntą pristačiusį ir kartu tris dienas išbandyti prekę pasišovusį G. Savicką buvo slapta filmuojamos. Aktorius pateikė stiprų argumentą pasilikti su klientu – jis neva privalo įsitinkinti, kad atvežta prekė veikia ir yra naudojama tinkamai.

„Yra bėda su užsakytu rankšluostėliu – nelabai valo. Ir kai žmogus po dušo juo valosi, vis tiek lieka šlapias. Tai aš pas jus vakare atvažiuoju į dušą, mes pabūnam kartu, apsivalom ir, jeigu viskas gerai, aš dingstu iš jūsų gyvenimo“, - aiškino vienam klientui G. Savickas.

„Mes nežinome, ar šis arklys tikrai džiugina, ar gerai joja. Tai aš pabūsiu pas jus tris dienas. Gerai? Aš jį prižiūrėsiu, aš su tuo arkliu jau susipažinęs. Mes ir avižų maišą jums atvešim“, - įtikinėjo kitą Pigu.lt klientą.

Nustebinti ir gerą juoko dozę gavę klientai, rodos, buvo įtikinti. Nė vienas neprieštaravo, kad su preke liktų ir G. Savickas.

„Ši patirtis parodė, kad kokybė priklauso ne tik nuo prekės pavadinimo, bet ir jos pateikimo, pristatymo, įpakavimo. Kad praskaidrintume žmonių nuotaiką labai nedaug tereikia. O gera klientų nuotaika tikrai sutrumpina darbo dieną. Man patiko. Tikrai“, - įspūdžiais dalijosi G. Savickas.

„Visada stengiamės klientams užtikrinti kokybišką aptarnavimą, tačiau šia mums ypatinga proga – Kliento dieną – savo klientus norėjome ypatingai nustebinti. Tikimės, kad kartu su užsakyta preke sulaukę ir Giedriaus Savicko pasiūlymo užtikrinti prekės tinkamą veikimą, klientai užsikrėtė gera nuotaika visai dienai“, - sako Pigu.lt rinkodaros vadovė Kristina Gumauskienė.

G. Savicko kurjerio patirtis ir klientų reakcijos – video reportaže.

VIDEO: Pigu.lt staigmena klientams
{vid|27208}

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius