-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leidinys 60+ dar patogiau pasieks senjorus

Spalio 1-ąją – Tarptautinę pagyvenusių žmonių dieną – pasitinkame su džiugia žinia Lietuvos senjorams. Nuo šiol kiekvienam, mėgstančiam ir norinčiam skaityti, gauti naujų žinių ir naudingos informacijos, žurnalas „60+“ taps dar labiau prieinamas, rašoma pranešime spaudai.
Mankštos senjorams
Senjorai / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „60+“

Jį Vilniaus ir Kauno miestų bei rajonų, o vėliau, planuojama, ir kitų Lietuvos regionų gyventojams, platins prekybos tinklas IKI. Perkantieji su lojalumo kortele „IKI Premija Senjorams“ leidinį galės gauti nemokamai.

Nemokamas žurnalas „60+“ leidžiamas kas antrą mėnesį, kuriame gausu interviu su įdomiomis asmenybėmis, prasmingų, įkvepiančių straipsnių, specialistų patarimų. Pasak jo leidėjos Lauros Balčiūtės, per dvejus su pusę leidimo metų „60+“ spėjo sulaukti puikaus įvertinimo iš vyresnio amžiaus žmonių.

„Mūsų ėjimą teisinga linkme rodo senjorų žingeidumas – nuolat sulaukiame užklausų, kur ir kaip jie galėtų gauti šį nemokamą leidinį. Deja, nelengva rasti lėšų kokybiškam leidiniui išspausdinti, o platinti jį po visą šalį yra ypač sudėtinga“, – sako projekto senjorams įkūrėja L. Balčiūtė.

Vienintelis tokio formato žurnalas Lietuvoje greit sulaukė didžiulio vyresnio amžiaus gyventojų susidomėjimo, tačiau jo kelias iki vienišų, tolimuose miesteliuose gyvenančių vyresnio amžiaus žmonių buvo neįveikiamas. Pasak L.Balčiūtės: „Per pastaruosius metus mums nepavyko suorganizuoti plėtros per valstybines įstaigas, todėl kreipiausi į verslininkus, kurie yra neabejingi garbaus amžiaus sulaukusiems žmonėms ir patys nuolat ieško būdų, kaip pagerinti jų kasdienybę“.

Pasak žurnalo redaktorės, vyresnio amžiaus žmonės yra ištikimi popierinei spaudai, tačiau ne kiekvienas jų išgali nusipirkti knygą, žurnalą ar laikraštį.

„Kurdami šį žurnalą, norime įrodyti, jog senatvė tikrai nėra gyvenimo pabaiga. Ji turėtų būti pats gražiausias gyvenimo etapas, kuomet jau užauginti vaikai, nudirbti visi darbai, todėl turėtų rūpėti tik poilsis ir laikas sau. Tikime, kad projektas „60+“ gali prisidėti prie šio tikslo įgyvendinimo bei padėti senjorams prasmingai, gražiai ir oriai leisti laiką, suteikti jiems naudingų patarimų ir praskaidrinti jų kasdienybę“, – teigia L.Balčiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius