-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lidl“ pamėgo kelios šeimos kartos

Skaitmeninės rinkodaros agentūroje dirbanti kaunietė Nora Zakarauskaitė „Lidl“ atrado užsienyje – studijuodama ir dirbdama Anglijoje, vėliau – Italijoje. Kai „Lidl“ parduotuvės pradėjo veikti Lietuvoje, jas Nora jau buvo spėjusi pamėgti. Dabar „Lidl“ apsiperka ir merginos seneliai, ir tėvai. Skubėdama susitikti su draugais Nora mėgsta į šią parduotuvę užsukti desertų, o jos senelis į „Lidl“ rytais skuba dar garuojančių bandelių ir neša jas namo močiutei.
Nora Zakarauskaitė
Nora Zakarauskaitė / Partnerio nuotr.
Temos: 1 Lidl

– Nora, papasakokite apie save. Turite daug įvairių veiklių ir įdomių pomėgių.

– Prieš penkerius metus išvykau į Angliją ir susidomėjau prekių pozicionavimu. Įsidarbinau didelėje kompanijoje, kuriai priklausė daug batų ir aksesuarų parduotuvių. Visas jose esančias prekes turėjau pateikti taip, kad pirkėjams būtų patogu išsirinkti. Gilinausi į šią sritį, taip pat susidomėjau ir skaitmenine rinkodara. Parengiau bakalauro darbą apie skaitmeninio amžiaus dirgiklius žmonėms. Gyvenau ne tik Anglijoje, bet ir Italijoje. Ten susidomėjau menais, todėl dar baigiau grafinio dizaino ir kūrybinių industrijų studijas. Šios sritys – neatsiejama mano gyvenimo dalis.

– Regis, nuolat gyvenime ieškote naujovių. O kaip atradote „Lidl“?

– Pamėgau „Lidl“ gyvendama Italijoje ir Anglijoje. O paskui visose užsienio šalyse, kuriose apsilankydavau, ieškodavau „Lidl“. Būdama Olandijoje specialiai važiavau patikrinti, kuo šio prekybos tinklo parduotuvės skiriasi nuo kitų šalių. Apsilankiusi užsienio „Lidl“ visada pasijusdavau gerai, nes žinodavau, kad viskas šioje parduotuvėje sava, joje rasiu viską, ko man reikės.

– Sužinojusi, kad „Lidl“ atsidarys Lietuvoje, labai apsidžiaugiau ir nekantriai laukiau. Ir Vilniuje, ir Kaune pirmosios atidarytos parduotuvės buvo man patogioje vietoje.

– Visa mano šeima jas pamėgo. Kaune gyvenantys seneliai kasdien apsilanko „Lidl“. Jie kiekvieną kartą nuoširdžiai džiaugiasi atradę naujus patiekalus, kuriuos gali išbandyti, ar namams reikalingus daiktus. Juos džiugina ne tik naujienos, bet ir atidus „Lidl“ požiūris į pirkėjus.

Seneliui yra daugiau nei 72 metai, jis 5 kartus per savaitę sportuoja: lanko baseiną, eina į treniruotes sporto klube, darbuojasi su treneriu. Senelis pasirinko aktyvų ir sveiką gyvenimą būdą. Jis taip pat turi tradiciją kiekvieną rytą eiti į „Lidl“ bandelių. Senelis žino, kad bandeles įsigys dar šiltas ir parneš namie laukiančiai močiutei. Jis pats labiau mėgsta salotas, sveikus patiekalus. Senelį ypač džiugina, kad kiekvieną savaitę „Lidl“ galima rasti naujų maisto produktų ar kitų prekių. Apsilankymas „Lidl“ yra senelio rutina, jo dienos dalis.

Aš taip pat turiu tradiciją – penktadieniais susitinku su draugais, o paskui važiuojame į „Lidl“ nusipirkti įvairių desertų. Ypač patinka prekių ženklo „Deluxe“ saldumynai. Kai po darbo dienos nespėju pati pagaminti skanumynų draugams, „Lidl“ yra pats geriausias sprendimas. Taip pat elgiasi ir mano šeima.

– O ką dažniausiai perkate „Lidl“?

– Yra keli produktai, kuriuos lankydamasi šioje parduotuvėje perku kiekvieną kartą. Be „Solevita“ natūralių apelsinų sulčių negaliu įsivaizduoti nei savo ryto, nei vakaro. Taip pat visada perku apvalias mielines bandeles, sūrį ir pomidorus. Šiuos produktus apsipirkdama „Lidl“ kaskart įsidedu į krepšelį.

Mano atradimas yra „Milbona“ varškės kremai su braškėmis arba persikais. Išbandžiau, kad jie puikiai tinka gaminant tortus ir pyragus. Kai norisi ko nors skanaus, valgau juos tiesiai iš indelio.

Kartu su tėvais ir broliui savaitgaliais dažnai perkame lazaniją, ji patinka visiems šeimos nariams. Kai „Lidl“ vyksta Italijos virtuvės savaitė, namuose pasidarome tikrą itališką vakarėlį: perkame pesto ir Bolonijos padažus, gardiname jais patiekalus, būna labai skanu.

Ilgą laiką nemėgau jau paruoštų patiekalų, kuriuos reikia tik pasišildyti, tačiau „Lidl“ pakeitė šį mano požiūrį. Jų patiekalų skonis yra geras, o pasigaminti labai paprasta, jei norisi, galima papildomai sūrio ar kitų pagardų įdėti į jau pagamintus patiekalus.

Esu sūrių mėgėja, todėl „Lidl“ mane labai džiugina platus jų pasirinkimas. Dažniausiai renkuosi „Pilos“ sūrį, taip pat „Milbona“ ir „Germanto“. Mano atradimas – privataus „Lidl“ prekės ženklo sūris su medumi ir riešutais. Tačiau ne tik maisto produktus perku šioje parduotuvėje. Man patinka sportui skirtos „Crivit“ ženklo prekės, esu įsigijusi sportinę aprangą, krepšį, telefono laikiklį, skirtą naudoti sportuojant. Kadangi prekės keičiasi, todėl atrandu sau tinkamų pirkinių.

– Kaip pastebėjote, kad „Lidl“ apsipirkti yra pigiau?

– Maistą paprastai perkame trims dienoms – pusryčiams, pietums, vakarienei ir įsidėti į darbą. Pastebėjome, kad apsipirkdami kitur išleidžiame daugiau. Šeimos nariai mėgsta kakavą, todėl atkreipėme dėmesį, kad grietinėlės kaina „Lidl“ yra žemesnė nei kitur. Pirkdami sūrius taip pat pastebėjome, kad „Lidl“ sumokame mažiau. Renkuosi didelę dvigubą pakuotę ir sumoku iki 2 eurų, kitur perpus mažesnė pakuotė kainuoja daugiau nei 2 eurus. Tai yra mūsų pastebėtos smulkmenos, tačiau iš jų susidaro bendra pirkinių suma. Drąsiai galiu pasakyti, kad „Lidl“ padeda man sutaupyti.

– Kam skiriate sutaupytas lėšas?

– Režisūra, filmai, knygos yra neatsiejama mano gyvenimo dalis, todėl daugiau dėmesio galiu skirti šiems dalykams.

– Ar rekomenduojate draugams apsipirkti jūsų pamėgtoje parduotuvėje?

– Esu tikra „Lidl“ fanė, todėl visada papasakoju, ką vertingo ar skanaus mačiau parduotuvėje. „Lidl“ man pavyksta išrinkti ir dovanas. Sudedu į rinkinį „Deluxe“ produktus. Jie labai gražiai atrodo ir išsiskiria reprezentatyviomis pakuotėmis. Man patinka dovanoti prieskonius, vaikams – pabarstukus į kakavą. Iš šių produktų sudėta 5 eurų vertės dovana atrodys taip, lyg būtum išleidęs 20 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius