Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lidl“ parduotuvės per Velykas nedirbs: tai šventė, skirta visiems

Artėjant gražiausiai pavasario šventei – šv. Velykoms – prekybos tinklas „Lidl“ savo pirkėjus kviečia nedelsti ir šventinį pirkinių krepšelį susirinkti jau artimiausiomis dienomis. Antrus metus iš eilės per šv. Velykas „Lidl“ suteiks galimybę visiems darbuotojams šventes praleisti su savo artimaisiais, tad Velykų sekmadienį, balandžio 21-ąją dieną, visos tinklo parduotuvės nedirbs. Balandžio 22-ąją, pirmadienį, antrąją Velykų dieną, visos „Lidl“ parduotuvės darbą pradės nuo 8 val. ryto ir dirbs įprastu grafiku.
„Lidl“ visus darbuotojus apdraudė papildomu privačiu sveikatos draudimu
„Lidl“ / Partnerio nuotr.
Temos: 2 Velykos Lidl

Metų pradžioje prestižinius „Top Employer Lietuva“ ir „Top Employer Europe“ sertifikatus už itin geras darbo sąlygas atsiėmusi „Lidl Lietuva“ yra įsitikinusi, kad didžiausias metų šventes visi turi sutikti artimųjų rate bei džiaugiasi, jog gali savo darbuotojams tokią galimybę suteikti.

„Artėjant didžiausioms metų šventėms, visuomet pirmiausiai galvojame apie savo darbuotojus. Norime ir toliau būti geriausias darbdavys ir sukurti darbuotojams daugiau progų švęsti šventes su draugais ir artimaisiais. Jau praėjusiais metais priėmėme sprendimą nedirbti pirmąją Velykų dieną ir laikomės šios tradicijos toliau, jog mūsų darbuotojai šventinį sekmadienį nedirbs. Šis sprendimas buvo sutiktas itin palankiai, sulaukėme ypatingai gerų atsiliepimų tiek iš darbuotojų, tiek iš klientų, todėl ir toliau laikomės tos pačios strategijos. Džiaugiamės, kad mūsų darbuotojai turės progą šią gražią pavasario šventę sutikti su artimaisiais“, – sako „Lidl Lietuva“ direktorius Radostin Roussev-Peine.

„Lidl“ prekybos tinklas žinia apie darbo laiką šventiniu laikotarpiu su darbuotojais ir pirkėjais nusprendė pasidalinti pirmieji Lietuvoje ir žinią paskelbė dar kovo mėnesio pradžioje. Šis sprendimas buvo priimtas atsižvelgiant į tai, jog tiek darbuotojai galėtų susiplanuoti šventinį laiką su artimaisiais, tiek ir pirkėjai iš anksto galėtų planuoti savo šventinius pirkinius.

Velykos – ne vienintelė šventė, kurią „Lidl“ darbuotojai turi galimybę sutikti su artimiausiais. Jau anksčiau prekybos tinklas priėmė sprendimą reikšmingai sutrumpinti parduotuvių darbo valandas šventiniu laikotarpiu. Jau dvejus metus iš eilės pirmąją šv. Kalėdų, o taip pat ir Naujųjų metų dieną visos „Lidl“ parduotuvės nedirbo. Kitomis šventinėmis dienomis pirkėjai buvo aptarnaujami trumpiau nei įprastai. Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 43 prekybos tinklo parduotuvės Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine ir Šilutėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius