Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lovų gamintojus įkvėpė Bethovenas

„Kaip gerai, kad mūsų direktorius domisi muzika, o ne boksu. Antraip lovos būtų pavadintos ne muzikiniais vardais, o, pavyzdžiui, „Trenk stipriau“, – krizeno bendrovės „Lonas“ darbuotojai, išgirdę apie naujos lovų kolekcijos pavadinimus.
„Lono“ lovų kolekcija
„Lono“ lovų kolekcija
Temos: 1 Čiužinys

Lietuviškų čiužinių gamintoja bendrovė „Lonas“ šiemet žengia į naujas erdves ir pristato muzikinę lovų kolekciją. „Loniečiai“ neslepia, jog naujųjų lovų pavadinimai – įmonės vadovo, žinomo Lietuvos bardo, dainų kūrėjo Kazimiero Jakučio nuopelnas. Tuo tarpu pati idėja žengti į naują nišą ir gaminti lovas – bendras įmonės vadovų ir specialistų sprendimas.

„Pastebėjome, jog trūksta kokybiškų lovų, ypač tokių, kurios turėtų tvirtas groteles čiužiniui. Todėl nusprendėme užpildyti šią nišą. Beveik visus metus kurtą naują „Lono“ lovų muzikinę kolekciją jau galite pamatyti mūsų firminėse parduotuvėse“ – sakė įmonės „Lonas“ pardavimų vadovas Domas Jakutis.

"Lonas" lova "Sonata"
"Lonas" lova "Sonata"

Pasak D.Jakučio, naujosios lovos nei groja, nei dainuoja, tačiau jos su muzika susijusios savaip. Dešimt skirtingų lovų pavadintos su muzika ir kūryba susijusias vardais.

„Viena iš lovų – „Sonata“.  Tai buvo vienas pirmųjų mūsų sugalvotų pavadinimų. Mums šis pavadinimas visų pirma kėlė asociacijas su Liudviko van Bethoveno „Mėnesienos sonata“. Netrukus po to atsirado ir nauji pavadinimai – „Solo“, „Soprano“, „Capriccio“, „Kvarta“, „Boss“, „Forte“ ir panašiai“, - pasakojo D.Jakutis.

Be to, lovoms suteikę muzikinius pavadimus, „loniečiai“ jas sugiminiavo ir su savo gaminamais čiužiniais. Mat šie taip pat turi meniškus vardus – „Tyla®“, „Harmonija®“, „Mūza®“.

"Lonas" lova "Kantata"
"Lonas" lova "Kantata"

Pasak D.Jakučio, lovų pavadinimų nereikia suprasti paraidžiui – lova „Solo“ nebūtinai skirta vienišiui, o lova „Boss“ nebūtinai - bosui, tačiau tam tikrų asociacijų su lyderyste ji turi.

„Žodis „basso“ reiškia žemą, sodrų vyrišką balsą. Tai - stilinga lova dideliais kvadratais dekoruotu galvūgaliu. Ji skirtas savo vertę žinantiems lyderiams, po dienos darbų mėgstantiems pasinerti į jaukų, sūpuojantį poilsį.

Galime apibūdinti kiekvieną lovą. „Sonata“ yra prabangi lova su minkštomis pagalvėmis, ji skirta vertinantiems ilgus, jaukius ritualus prieš miegą. „Capriccio“– moderni lova horizontaliomis linijomis dekoruotu galvūgaliu. Ji patiks tiems, kurie dienos įspūdžiais ir naujais planais mėgsta pasidalinti prieš pat miegą. „Kantata“– stilinga lova plačiu apvadu dekoruotu galvūgaliu, vertinantiems elegantišką prabangą ir didikų laikus primenančią idilę“, - pasakojo D.Jakutis.

Tačiau be visos meniškosios lovų vertės svarbiausia yra tai, jog jos – tvirtos ir kokybiškos. Gamintojai daug dėmesio skyrė tvirtai lovų konstrukcijai, kuri pagaminta iš padidinto atsparumo klijuotos medienos. Čiužinių gamintojos bendrovės „Lonas“ specialistai sako gerai žinantys, koks pagrindas čiužiniui geriausias, todėl į lovų konstrukcijas įmontuotos tankios ir elastingos grotelės. Jos garantuoja ir tai, kad čiužinys tarnaus ilgiau.

"Lonas" lova "Forte"
"Lonas" lova "Forte"

„Nors „Lono“ lovų muzikinė kolekcija - iš dešimties skirtingų lovų, tačiau klientų patogumui lovos sukomplektuotos taip, kad visų jų kaina - vienoda. Todėl pirkėjams belieka išsirinkti labiausiai patinkantį lovos modelį“, - sakė D.Jakutis

Kartu su „Lono“ muzikinės kolekcijos lovomis pirkėjai gali įsigyti ir aksesuarus - pufus, spinteles ir devynias muzikinės kolekcijos pagalves.

Renkantis lovas ir aksesuarus, siūloma improvizuoti. „Lonas“ siūlo apie šešiasdešimt skirtingų spalvų ir tekstūrų audinių - tai padės sukurti savitą ir „minkštą“ miegamojo stilių. Net ir spintelės šioje muzikinėje kolekcijoje yra apvilktos medžiaga.

"Lonas" lova "Capriccio"
"Lonas" lova "Capriccio"

Dar vienas naujosios „Lono“ lovų kolekcijos privalumas – galimybė rinktis audinius, nuo kurių įvairios dėmės pašalinamos daug lengviau. „Easy clean“ technologija, naudojama šiuose audiniuose, leidžia be vargo nuo šių audinių paviršių panaikinti pieno, kavos, arbatos, sulčių, šokolado, pomidorų padažo, jogurto, įvairių rašymo priemonių, pelenų paliktas žymes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius