-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Maximoje“ – mažiausios populiariausių velykinių prekių kainos: o jei kitur ras pigiau, kainas sumažins dar labiau

Likus dviem savaitėms iki Velykų, kiekvieną savaitę atrinktas populiariausias velykines prekes už mažiausią kainą pirkėjai galės įsigyti prekybos tinkle „Maxima“. Nuo kovo 19 iki 30 dienos „Maxima“ stebės ir lygins atrinktų populiariausių velykinių prekių įprastas ir akcines kainas kitose didžiųjų prekybos tinklų plačiausio asortimento parduotuvėse ir jei kitur ras pigiau, jau kitą darbo dieną visose „Maximose“ jų kainas sumažins dar labiau. Šią savaitę už mažiausią kainą „Maximose“ pirkėjai gali įsigyti tokių šventiniam stalui aktualių ir prieš Velykas perkamiausių produktų kaip lietuviškos bulvės, majonezas, ant kraiko laikomų vištų kiaušiniai, konservuoti žirneliai, malta kava ir kt.
„Maximoje“ – mažiausios populiariausių velykinių prekių kainos: o jei kitur ras pigiau, kainas sumažins dar labiau
„Maximoje“ – mažiausios populiariausių velykinių prekių kainos: o jei kitur ras pigiau, kainas sumažins dar labiau / „Maxima“ nuotr.

Intensyviausiu pasiruošimo Velykoms laikotarpiu – šią ir kitą savaitę, lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvėse laukiamiausiai pavasario šventei pirkėjai atrinktas populiariausias ir šventiniam stalui aktualiausias prekes pigiausiai įsigis būtent „Maximoje“.

Nuo šiandien iki pat kovo 30 dienos, kasdien, „Maxima“ tikrins ir lygins tokių pat prekių įprastas ir akcines kainas kitų didžiųjų prekybos tinklų plačiausio asortimento parduotuvėse. Jei bent viena prekė iš atrinkto sąrašo kitur bus surasta pigiau, jau kitą darbo dieną, nuo 7:00 val., jos kaina bus sumažinta visose „Maximose“. Šią savaitę stebimų velykinių prekių sąrašą ir naujausią informaciją apie tai, kur ir kada paskutinį kartą buvo tikrinamos tokių pat prekių kainos, pirkėjai gali sekti www.maxima.lt/velykos.

„Populiariausių velykinių prekių sąrašą, kuriam kiekvieną dieną šias dvi savaites užtikrinsime mažiausias kainas, atrinkome remdamiesi ankstesnių metų pardavimų duomenimis – būtent šie produktai prieš Velykas įprastai yra perkamiausi ir aktualiausi mūsų pirkėjams. Žinome, kaip mūsų pirkėjams svarbu šventėms ruoštis ne tik neišlaidaujant, bet ir taupant laiką, todėl užtikrinsime, kad ne tik kasdieniai apsipirkimai, bet ir Velykos „Maximoje“ būtų pigiausios: visus reikalingiausius ir populiariausius velykinio stalo atributus ir už mažiausią kainą pirkėjai galės įsigyti vienoje vietoje – būtent mūsų tinklo parduotuvėje”, – sako Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė.

Prekybos tinklo pastangas padedant pirkėjams reikšmingai sutaupyti ne tik šventėms, bet ir kasdieniuose apsipirkimuose, įrodė ir naujausi kainas stebinčio nepriklausomo portalo „Pricer.lt“ duomenys – vasarį, kaip ir sausį, „Maxima“ ir vėl išlaikė pigiausių maisto produktų vidutinio krepšelio lyderės poziciją.

Šią savaitę už mažiausią kainą „Maximoje“ galima įsigyti šias atrinktas populiariausias velykines prekes:

  • Lietuviškos bulvės
  • Atšaldyta kiaulienos nugarinė be kaulo ir odos
  • Ant kraiko laikomų vištų kiaušiniai WELL DONE, 10 vnt.
  • „Rokiškio“ sviestas, 82% rieb., 200 g
  • „Kėdainių konservų fabriko“ majonezas „Be konservantų“, 62% rieb.
  • „Kėdainių konsvervų fabriko“ konservuoti žirneliai „Rinktiniai“, 690 g
  • Kvietiniai miltai „Malsena“, a. r., 550D, 2 kg
  • „Panevėžio“ cukrus „Plius“, 1 kg
  • Malta kava „Dallmayar prodomo”, 500 g

Kitos savaitės atrinktų populiariausių velykinių prekių už mažiausią kainą „Maximoje“ sąrašas bus paskelbtas kovo 26 d. „Laimingų kainų“ leidinyje bei www.maxima.lt/velykos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius