-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Metodas, kuris kiekvienam lietuviui leis greitai išmokti anglų kalbos

Taksi vairuotojas Artūras atrado metodą, kaip greitai išmokti anglų kalbą! Perskaitykite interviu ir sužinokite, kaip jau šiandien galite pradėti mokytis anglų kalbos pagal šį paprastą kalbos mokymosi metodą.
Artūras
Artūras / Partnerio nuotr.

– Ar prieš tai mokeisi anglų kalbos?

– Anksčiau anglų kalbos bandžiau mokytis savarankiškai, tačiau gerai išmokti kalbą taip neįmanoma. O dar mano amžiuje... Lankyti kažkokius kursus taip pat neturėjau laiko, ir tai brangiai kainuoja!

– Kas paskatino pradėti mokytis anglų kalbą būtent dabar?

– Naujoje darbo vietoje anglų kalba tapo kasdiene būtinybe. Labai nepatogiai jaučiausi, kai užsieniečiai bandė su manimi pradėti pokalbį, tačiau aš nieko protingo negalėjau atsakyti. Kaip ir supratau, ko manęs klausė, tačiau negalėdavau sujungti žodžių ir pasakyti paprasčiausio sakinio. Žodynas irgi buvo menkas. Internete skaičiau apie Šveicarijos metodą – įkvėpė pasiūlymas, kad galiu mokytis sau patogiu laiku – telefone arba kompiuteryje, nereikia taikytis prie kitų aplinkybių ar žmonių.

– Kaip vyko mokymai?

– Užsiregistravau į programą ir iškart gavau ją į savo elektroninio pašto dėžutę. Pats mokymasis man nekėlė sunkumų. Labai svarbu, kad galėjau mokytis man patogiu laiku, kad ir 15 minučių per dieną, ir būtent taip, kaip pats noriu – savo tempu. Greitai supratau, kaip sudaryti paprastus sakinius, ir jau pirmą savaitę galėjau normaliai bendrauti. Šveicarijos metodas sudarytas taip, kad anglų kalbos mokymasis yra lengvas ir žavus.

– Kaip vertini savo anglų kalbą dabar?

– Su kiekvienu užsiėmimu mano anglų kalba vis gerėjo. Dabar galiu lengvai bendrauti angliškai, jaučiu, kaip dingsta akcentas. Dabar galiu su užsieniečiais bendrauti įvairiomis temomis, ne tik su darbu susijusiais klausimais.

– Ką tu rekomenduotum žmonėms, kurie dar nekalba angliškai?

– Šveicarijos metodas yra lengviausias būdas pradėti kalbėti anglų kalba. Užsiregistruok į programą ir anglų kalbą galėsi mokytis sau patogiu metu ir patogioje vietoje!

SwissLanguages.com siūlo – išmokite kalbėti angliškai per 14 dienų arba susigrąžinkite pinigus. Tik šiandien gaukite kalbų programą su 55 % nuolaida. Nepavėluokite! Užsisakykite programą iš karto, bet naudokite, kai norėsite. Šiandien nuolaida taikoma tik pirmiesiems 99 klientų.

Apsilankykite www.SwissLanguages.com ir gaukite nuolaidą savo kalbų mokymosi programai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius