Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteris džiaugiasi pagaliau išmokusi kalbėti angliškai: mokytis galima iš bet kurios vietos

Irena (54 m.) atrado metodą greitai išmokti anglų kalbos. Savo patirtimi ji dalinasi su 15min skaitytojais.
Irena
Irena / Partnerio nuotr.

– Ar prieš tai mokėtės anglų kalbos?

– Anksčiau anglų kalbos bandžiau mokytis kursuose, bet dėl savo darbo negalėjau lankyti užsiėmimų, nes jie vyko tam tikru laiku ir tam tikroje vietoje. Mano kartos žmonėms anksčiau atrodė, kad anglų kalbos niekada nereikės.

– Kas paskatino pradėti mokytis anglų kalbos pagal Šveicarijos metodą?

– Buvau užsienyje ir nesupratau nieko, ką man sako, ir, žinoma, negalėjau atsakyti. Kasdienybėje, kai tik reikėdavo kalbėti angliškai, kompleksuodavau. Tai sukėlė tikrą diskomfortą, todėl nusprendžiau išmokti anglų kalbos. Eiti į kursus nebenorėjau, nes tam neturėjau laiko, be to – jie tokie brangūs!

Internete perskaičiau teigiamus žmonių atsiliepimus apie Šveicarijos metodą. Mano dėmesį atkreipė galimybė mokytis man patogiu laiku iš namų ar bet kurioje vietoje, kurioje galima naudotis kompiuteriu ar telefonu. Pasiūlymas atrodė vertas išbandyti!

– Kaip vyko mokymasis?

– Užsiregistravau į programą ir iškart gavau ją į savo elektroninio pašto dėžutę. Mokytis galėjau laisvalaikiu nepriklausomai nuo vietos. Nebešvaisčiau laiko beprasmiškoms veikloms, bet efektyviai mokiausi. Šis neįprastas metodas yra geriau nei kursai! Pamokos buvo apgalvotos ir įdomios.

Man patiko tai, kad galėjau mokytis savo tempu ir pakartoti medžiagą, kol ją visiškai išmokau. Mokytis buvo lengva ir savo žinias galėjau patikrinti bei įtvirtinti atlikdama praktines užduotis ir testus. Po kiekvieno užsiėmimo jaučiausi vis drąsesnė.

– Kaip pasikeitė jūsų anglų kalbos žinios nuo mokymosi pradžios?

– Šiuo metu mano anglų kalba yra žymiai pagerėjusi. Skaitymas ir sakinių sudarymas nebekelia problemų. Tai buvo lengviau negu galvojau! Svarbiausia, kad aš labiau pasitikiu savimi. Nebesigėdiju ir nevengiu pokalbių anglų kalba. Rekomendavau šį metodą net ir savo pažįstamai.

– Ko Jūs palinkėtumėte tiems, kurie dar nepradėjo mokytis anglų kalbos?

– Šiandien be anglų kalbos neįmanoma gyventi! Pasirinkite modernų ir patogų būdą, kaip išmokti kalbėti angliškai. Šveicarijos metodas yra unikalus ir lengvas.

Eikite į SwissLanguages ir gaukite savo anglų kalbos mokymų programą.

Dėmesio! – pirmiesiems 99 susidomėjusių – naujojo mokymosi sezono NUOLAIDA, todėl paskubėkite ir eikite į SwissLanguages.com .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius