Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Moteris džiaugiasi pagaliau išmokusi kalbėti angliškai: mokytis galima iš bet kurios vietos

„Angliškai kalbėti šiek tiek mokėjau, bet kai reikėdavo prabilti realioje situacijoje, niekaip negalėdavau atsiminti reikalingų žodžių. Tačiau naujai išbandytas metodas man leido prasilaužti ir pagaliau kalbėti angliškai,“ – pasakoja medicinos sesuo Simona (44 m.), anglų kalbos išmokusi pagal Šveicarijos metodą.
Simona
Simona / Partnerio nuotr.

– Ar anksčiau mokėtės anglų kalbos?

– Prieš daugelį metų anglų kalbos mokiausi kursuose. Tai buvo seniai ir anksčiau nebuvo tiek galimybių kalbėti angliškai, panaudoti šią kalbą. Anglų kalbos žinios buvo išgaravę, tad kai reikėjo greitai kažką pasakyti, nebegalėjau atsiminti žodžių. Pradėjau jausti, kad anglų kalbos nemokėjimas ima trukdyti vis labiau ir labiau.

– Kas paskatino pradėti mokytis anglų kalbos pagal Šveicarijos metodą?

– Darbe vis dažniau patekdavau į situacijas, kad kažkam paklausus angliškai negalėdavau laisvai bendrauti! Kiekvieną kartą sugesdavo nuotaika, nebepasitikėjau savimi. Tai buvo nemalonu, tad pasižadėjau sau išmokti anglų kalbos kuo greičiau. Neturėjau laiko eiti į anglų kalbos kursus, be to, jie tokie brangūs!

Internete pastebėjau, kad žmonės dalijasi gera patirtimi apie Šveicarijos metodą. Nusprendžiau pabandyti. Atrodė naudinga, kad anglų kalbos siūlo išmokti greitai, neišeinant iš namų ir sau patogiu metu.

– Kaip vyko mokymai?

– Užsiregistravau į programą ir jau po trumpo laiko visos pamokos buvo mano elektroniniame pašte. Mokytis nebuvo sudėtinga – idealu, kad galėjau tai daryti bet kuriuo metu, kai to norėjau. Dieną programai skyriau kokias 15 minučių, kitą kartą valandą. Mokymo metodas atrodė labai neįprastas, bet tai veikia!

– Kaip vertinate savo anglų kalbos žinias dabar?

– Mano anglų kalbos žinios gerėjo po kiekvieno užsiėmimo... Galiu suprasti, ką sako kolegos užsieniečiai, ir bendrauti angliškai. Aš didžiuojuosi tuo, ką pasiekiau! Dabar greičiau norisi išvažiuoti į kelionę ir pabendrauti angliškai daugiau, pritaikyti gautas žinias.

– Ką rekomenduotumėte žmonėms, kurie dar nekalba angliškai?

– Be anglų kalbos gyventi šiandieniniame pasaulyje neįmanoma. Išmokti anglų kalbos pagal Šveicarijos metodą paprasta, be to, programa kompiuteryje prieinama bet kada. Svarbiausia nedelsti ir imtis veiksmų.

Eikite į SwissLanguages ir gaukite savo anglų kalbos mokymų programą!

Dėmesio! – pirmiesiems 99 susidomėjusių – Naujųjų metų NUOLAIDA, todėl paskubėkite ir eikite į SwissLanguages.com jau dabar!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje