Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moterys moterims kalbės naujai: „Ypatingose“ nauji veidai ir dar daugiau turinio

Dar daugiau istorijų ir patarimų 15min puslapyje „Ypatingos“ veržlioms ir aktyvioms moterims, pavargusioms nuo kasdienės nuasmenintos informacijos srauto bei pasiilgusioms turinio, kalbančio kiekvienai moteriai suprantama kalba.
Ypatingos
Ypatingos
Temos: 1 „Ypatingos“

Sėkmės receptais dalinsis veiklios, aktyvios ir ypatingos moterys, kaip ir skaitytojos, išgyvenančios ir džiaugsmus, ir problemas. Nuo šiol „Ypatingos“ džiugins ne tik videoturiniu, bet ir straipsniais sveikatos, psichologijos, grožio, stiliaus, sveikos gyvensenos bei kitomis temomis, kad kiekviena moteris šioje bendruomenėje atrastų dalelę savęs bei dažniau pasijusti ypatinga.

„Džiaugiuosi, kad „Ypatingos“ tampa dar ryškesnės ir yra pasirengusios atsirasti visur, kur reikalinga tvirta, o kartu ir švelni moteriška ranka. Mes – matančios, girdinčios bei socialiai aktyvios moterys, kurios greitai reaguos į pačias aktualiausias mums visoms temas ir tendencijas bei visada turės, ką jomis pasakyti. Kita vertus, ir toliau esame ir būsime moterys, siekiančios karjeros, patiriančios kasdienius buities rūpesčius, santykių džiaugsmus ir nusivylimus, tačiau apie tai kalbančios garsiai“, – atvirauja puslapio ambasadorė Agnė Kulitaitė.

Asmeninio archyvo nuotr./Agnė Kulitaitė
Asmeninio archyvo nuotr./Agnė Kulitaitė

„Praėjusiais metais startavęs 15min projektas „Ypatingos“ įrodė, kad moterims ypač reikalingas autentiškas, tik joms skirtas turinys. Turime daugybę skaitytojų moterų, kurios nori portale rasti ne tik profesionalių žurnalistų paruoštus straipsnius, bet ir unikalias istorijas, kurias pasakotų tokios pat moterys, kaip ir mūsų skaitytojos – ne visada tobulos, kartais ko nors nespėjančios, bet veiklios, aktyvios, Ypatingos. Toks turinys turi daug potencialo – mūsų skaitytojos nori jo dar daugiau, todėl sieksime, kad „Ypatingos“ taptų puslapiu, kuriame moterys kasdien ras dar daugiau aktualios informacijos. Dėkojame praėjusių metų partneriui, vaistinių tinklui „Eurovaistinė“, kuris patikėjo šiuo projektu ir padėjo kartu jį sėkmingai kurti bei vystyti“, – sako 15min generalinis direktorius Ramūnas Šaučikovas.

15min nuotr./Ramūnas Šaučikovas
15min nuotr./Ramūnas Šaučikovas

„Ypatingų“ komandą papildo net penkios neeilinės asmenybės, kursiančios autentiškus tekstus įvairiomis temomis: nuo grožio iki santykių, nuo kelionių iki sveikatos. Tarp rašytojų – ir žinomos moterys, ir jaunos perspektyvios autorės: Violeta Mičiulienė, Skaiva Jasevičiūtė, Nomeda Marčėnaitė, Dovilė Joneliūnienė, Aistė Svarauskaitė. Taip pat nuo šiol į kiekvienai moteriai aktualias temas kitu kampu pažvelgs ir šio puslapio žurnalistė Martyna Budnikaitė.

Naujame „Ypatingų“ sezone prie komandos taip pat prisijungia dvi naujos videokūrėjos. Žinoma trenerė Indrė Burlinskaitė nuo šiol dalinsis sporto ir sveikos gyvensenos patarimais, o psichologė, bestselerių apie santykius šeimoje autorė Ramunė Murauskienė skaitytojoms skleis paslaptis, kaip pagerinti seksualinį gyvenimą, santykius ir labiau pasitikėti savimi.

Videoturiniu apie sveikatos problemas ir toliau dalinsis vlogerės Rugilė Kančaitė, gero stiliaus paslaptis skleis Gema Liutkevičiūtė, virtuvės užkariavimo receptus pateiks Aurelija Gurskienė, o tinkamiausias kosmetikos priemones pasirinkti ir tapti dar gražesnėmis padės Rūta Merkytė-Elekšienė.

„Ypatingos tai bendruomenė, kurioje veržlios ir aktyvios moterys dalijasi autentiškomis istorijomis bei patarimais sveikatos, psichologijos, grožio, stiliaus ir kitomis temomis, aktualiomis kiekvienai. Mūsų tikslas – padėti moterims pasijusti ypatingomis bei į joms rūpimus klausimus pažvelgti kitu kampu. Daugiau apie mus rasite Ypatingų puslapyje bei Facebook paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius